tombak Napisano 13 Październik 2007 Autor Napisano 13 Październik 2007 WitamNabyłem OSTATNIO DWIE skrzyneczkiJedna (piaskowy kolor) to raczej niemiecka.(do czego0 druga (zielona)to sam nie wiem. Pozdrawiam i z góry dziękuje
bandurka1945 Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 ta 2 jest na ogórki tam brak w niej stelarza do podtrzymywania :)
tombak Napisano 13 Październik 2007 Autor Napisano 13 Październik 2007 to znaczy? sowiecka czy jak?kolor tylko taki dziwny, khaki, jak by polski.Nie wiem
marcjew Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 Tak sowiecka mam taka sama z rosyjskimi napisami!Wydaje mi sie ze pierwszy pojemnik jest od pociskow niescalonych do haubicy(luska+splonka+ladunek miotajacy).
tombak Napisano 14 Październik 2007 Autor Napisano 14 Październik 2007 Dzięki.Doszła do mnie informacja, że ten pierwszy pojemnik może być od skaczących min.(niemiecki)Pozdrawiam i dziękuje
marcjew Napisano 14 Październik 2007 Napisano 14 Październik 2007 Witam.Od springmine rzeczywiscie to jest to:http://wehrmachts.kisten.free.fr/smi35_metal_2.htmPozdrawiam.
Pytanie
tombak
Witam
Nabyłem OSTATNIO DWIE skrzyneczki
Jedna (piaskowy kolor) to raczej niemiecka.(do czego0
druga (zielona)to sam nie wiem.
Pozdrawiam i z góry dziękuje
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.