kłodzko Napisano 12 Październik 2007 Autor Share Napisano 12 Październik 2007 Witam ostatnio trafiłem kilka nieśmiertelników niemieckich tylko za bardzo nie wiem co jakiej formacji mogły należeć jeśli ktoś się orientuje bardzo prosze o jakieś informacje pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kłodzko Napisano 12 Październik 2007 Autor Share Napisano 12 Październik 2007 zapomniałem dodać wpis bicia na nich idą tak 1./PZ.J.BR.OS.II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kłodzko Napisano 12 Październik 2007 Autor Share Napisano 12 Październik 2007 ZDJECIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darmatt Napisano 12 Październik 2007 Share Napisano 12 Październik 2007 bardzo fajne. Nie jesteś zainteresowany wymianą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aliens Napisano 12 Październik 2007 Share Napisano 12 Październik 2007 no piekne te niesmiertelniki i nie do odszyfrowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hOOpOe Napisano 12 Październik 2007 Share Napisano 12 Październik 2007 niesmiertelnik w technice stealth. woooow!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 12 Październik 2007 Share Napisano 12 Październik 2007 Jakos zamist fotek mam puste biale skany? Czy tylko ja? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 1 Panzerjäger Brigade Oberschlesien II czyli 1 kompania II batalionu brygady łowcy czołgów z Górnego Śląska.Utworzona w kwietniu 1945 roku w sile 3 batalionów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 Adr- Ja tez nie widze zdjec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 Czy kolega kłodzko mogl by wrzucic mniej ze tak sie wyraze, przejrzyste fotki tych blaszek? Pozdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazan Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 Jest to pierwszy mój post na tym forum.Witam Serdecznie całą Brać z Odkrywcy, a szczególnie autora tego postu.Też mieszkam w Kłodzku i posiadam podobny nieśmiertelnik.Wykonany z cynku, niestety, rozpołowiony pzrez korozje.Mim kolega kłodzko umieści swoją fotke, ja umieszcę moją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazan Napisano 14 Październik 2007 Share Napisano 14 Październik 2007 Daleki jestem od spamowania- ale fotka wyszła okropnie- tu jest link gdzie umiesciłem lepsze zdjeciehttp://img141.imageshack.us/my.php?image=blaszkakt1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kłodzko Napisano 15 Październik 2007 Autor Share Napisano 15 Październik 2007 dla domino mam jeszcze kilka z 6./PZ.J.BR.OS.II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kłodzko Napisano 15 Październik 2007 Autor Share Napisano 15 Październik 2007 DOMINO OTO MóJ MEAIL BEAST24@O2.PL PODAJ SWóJ WYśLE WIęCEJ ZDJęć BO WIDZE żE JESTEś KUMATY W TYM TEMACIRE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kłodzko Napisano 15 Październik 2007 Autor Share Napisano 15 Październik 2007 kazan podejrzewam że jesteś kolegą orła któremu pokazłem te miejsca no ale kij dla mnie jesteście burakami a jak masz pytania to zadzwoń 661845736 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kłodzko Napisano 15 Październik 2007 Autor Share Napisano 15 Październik 2007 domino znalazłem tego ponad 90 sztuk i z 1 i z 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kłodzko Napisano 15 Październik 2007 Autor Share Napisano 15 Październik 2007 kazan no chyba że się myle w co wątpie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazan Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 do:kłodzko"Mylisz się,nie znam nikogo o ksywce Orzeł", jestem raczej samotnym strzelcem", i to w wieku po 40... Ja swój niesmiertelnik znalazłem na zachód od Dusznik Zdroju w okolicach Ludowej.JEŚLI tam znalazałeś te blaszki, to powiem jedno- teren baardzo brzydko rozgrzebany i nie zasypany. Przyroda jednak już sama maskuje ten bałagan...Na wstępie okreslać burakami?--szkoda słów.Życzę niefarta w poszukiwaniach...Moje wystapienie w tym wątku uważam za zakończone, a dalszego komentarza możesz się domyslać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 15 Październik 2007 Share Napisano 15 Październik 2007 kazan witam na forum daj swoje gg na priv :D klodzko odezwij sie do mnie na priv , chetnie poznam cie , orla znam . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kłodzko Napisano 15 Październik 2007 Autor Share Napisano 15 Październik 2007 kazan określająć kogoś burakami miałem na myśli właśnie ten rozgrzebany teren jeśli nie jesteś od orła to zwracam honorpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 No to mógłbyś mi jeden sprezentować z tych 90 sztuk, wcale się nie obraże :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezesszczepan Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 Kolego Kłodzko - my się znamy się, a ja także znam dość dobrze wszystkich o, których tutaj mowa i wiem, że Kazan nie zna się z Orzełkiem. Nikt nikomu się nie wpieprzył na miejscówkę, także nazwanie burakiem kogoś bezpodstawnie jest conajmniej nie na miejscu. A co do wspomnianej miejscówki to wiem że tam kopie nie jedna ekipa, i miejsce to nie jest ciężko znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 16 Październik 2007 Share Napisano 16 Październik 2007 Kazan gratuluje blaszki, może uda mi się kiedyś podskoczyć znów do ciebie to poryjemy:DPost został zmieniony ostatnio przez moderatora KudłatyHD 14:34 16-10-2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.