kokesh Napisano 11 Październik 2007 Autor Share Napisano 11 Październik 2007 Jakiś czas temu ,gdzieś w Polsce ,a dokładniej w jakiejś dziurze na mazurach [nie wiem czy teraz bym tam trafił] ,zatrzymałem się przy wiekowym zakładzie kowalsko-ślusarskim aby sprawdzić co mi w kole stuka .Szczęka uderzyła mi o podłogę jak zobaczyłem co ozdabiało jedną ze ścian.Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 11 Październik 2007 Share Napisano 11 Październik 2007 No co... zrobił se repliki ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 11 Październik 2007 Autor Share Napisano 11 Październik 2007 Z tego co się dowiedziałem w trakcie rozmowy ,to tylko tego z kolbą ,chyba mosina ,reszta pozyskana w okolicznych lasach ,bez wykrywki.Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 11 Październik 2007 Share Napisano 11 Październik 2007 Kiedyś nie musieli zbierać za pomocą wykrywek... Wystarczyło zgiąć szanownie plecki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.