Gość Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 co to za pociski a w szczegulności ten wielki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 co to za pocisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 Musisz się zalogować aby umieścić fotki. Albo prześli Bocianowi, albo komuś z zarejestrowanych osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiszpan Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 co mam zrobić jak mój aparat robi najmniejsze zdjęcie 640x480 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiszpan Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiszpan Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiszpan Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 może to od armaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 Podaj bicia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 24 Grudzień 2003 Share Napisano 24 Grudzień 2003 Witam! Szczerze mówiąc takie go cuda to jeszcze nie widziałem... może to coś współczesnego? Strasznie się błyszczy. I jeszcze takie pytanko, ten pierwszy olbrzym" jest robrojony?!?! Bo z 3ego zdjęcia wynika, że spłonka nie jest zbita... ale może źle widzę. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Grudzień 2003 Share Napisano 24 Grudzień 2003 Tak!Podaj bicia!i jakie masz na tej sredniej lusce zielonej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Grudzień 2003 Share Napisano 29 Grudzień 2003 Wg mnie czubek tego dużego pocisku to atrapa.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.