lain Napisano 20 Październik 2007 Share Napisano 20 Październik 2007 No i masz gdańską monetkę! Mówisz i masz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 20 Październik 2007 Autor Share Napisano 20 Październik 2007 Lain,zaraz dokończę wstawianie zdjęć,ale i tak,pamiętaj,jak chcesz to jestem chętny na wzajemną gościnę i poszperanie razem na naszych miejscówkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 20 Październik 2007 Autor Share Napisano 20 Październik 2007 ..czy to sreberko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 20 Październik 2007 Autor Share Napisano 20 Październik 2007 druga(pierwsza) strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 20 Październik 2007 Autor Share Napisano 20 Październik 2007 ..znaczek..odznaczenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 20 Październik 2007 Autor Share Napisano 20 Październik 2007 i taki fajny guziołek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 20 Październik 2007 Autor Share Napisano 20 Październik 2007 i ładny z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 20 Październik 2007 Autor Share Napisano 20 Październik 2007 ..zimno trochę,ale jeśli nie spadnie tu jeszcze śnieg to cdn ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 20 Październik 2007 Share Napisano 20 Październik 2007 Tak to sreberko Austro-Węgry, a gdański solid to też sreberko ale słabej próby.Piękne fanty.Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 20 Październik 2007 Share Napisano 20 Październik 2007 O holender ale żeś się rozkręcił. Widzę, że latasz i latasz po tym piasku:)))Fajne monetki i inne fanty:)))Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 20 Październik 2007 Autor Share Napisano 20 Październik 2007 Do tej pory byłem na miejscu od głównej ulicy do miasteczka,ale pewne rzeczy wskazują że droga biegła kiedyś inaczej i do przejścia jest jeszcze naprawdę ogromny kawał terenu,tak więc tematu szybko nie zamknę,choć by tam coś poszperać mam do przejechania 50 kilom.Szkoda że mam tu taki mały odzew co do id poszczególnych fancików,wstawię je chyba jeszcze raz, tym razem w dziale identyfikacja to pewnie pomoże.Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 20 Październik 2007 Share Napisano 20 Październik 2007 Z tego co widzę jakiś grosiak Księstwo Warszawskie chyba Augusta III też widzę. Lepsze fotki pojedynczych fantów które chcesz zidentyfikować dawaj na ID lub monet i... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 22 Październik 2007 Autor Share Napisano 22 Październik 2007 ..inna droga to może i była, tyle tylko że zasypana szrapnelkami...nie dość że zimno ,wiatr i dzień za krótki to jeszcze te przeszkadzajki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 22 Październik 2007 Autor Share Napisano 22 Październik 2007 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 22 Październik 2007 Autor Share Napisano 22 Październik 2007 a ten złom to bardzo częsty,fajny kawałek metalu,ale co to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 22 Październik 2007 Autor Share Napisano 22 Październik 2007 z drugiej srtony rozszerza się.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 22 Październik 2007 Autor Share Napisano 22 Październik 2007 i fajna dwójeczka,jeszcze nie umyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 22 Październik 2007 Autor Share Napisano 22 Październik 2007 ..a to dopiero przykrość..już mam w ręku dużą monetę..niestety to trup..dzisiaj trzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 22 Październik 2007 Autor Share Napisano 22 Październik 2007 ale pocieszyły mnie dziś boratynki,z piasku,takie ładne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 ...boratynki ładne tylko tych dużych monetek szkoda, ale jak pogoda się nie popsuję to mam przeczucie że niebawem kolekcja się powiększy! Pozdrawiam...i do usłyszenia!kopacz18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 Może nie dużo dawniej temu ale miałem to samo, ale mnie wtedy rwało. Trafiały się same złomy fajnych monetek, które poznawałem po tym jak kilka razy przejechałem po powierzchni nożykiem introligatorskim.To taki masochizm - co się znalazło, a czego się nie ma:)))Ale z czasem zaczęły wychodzić takie same w stanie lepszym niż db. Te dwie płaskie to prawdopodobnie 3 gr Księstwo ok 1812 - Zdarzą się i dobre bo jak widać wiesz gdzie szukać.Życzę ładniejszych.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 24 Październik 2007 Autor Share Napisano 24 Październik 2007 ..chyba że deszcz,bo jeśli nie pada, to i mokry piasek specjalnie nie przeszkadza.Tylko ten dzień zrobił się taki krótki:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 24 Październik 2007 Autor Share Napisano 24 Październik 2007 ..dziś z krótkiego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 24 Październik 2007 Autor Share Napisano 24 Październik 2007 żeton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 24 Październik 2007 Autor Share Napisano 24 Październik 2007 ale dopiero z tej strony to bajer ! a uczciwą pracę" ! ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.