latający holender Napisano 3 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2008 ale trafił się byrsztynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2008 i srebrny guziczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2008 mosiężna klamerka i naparstek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2008 i pełno tego szmelcu,poszło w kanał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2008 A ponieważ całkowity niedosyt na dwie i pół godziny zatrzymałem się przed Warszawą: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2008 wśród trafionych plomb okupacyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2008 taki francuz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2008 i ulubiony temat:medalik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 Przesiewasz te piaski. Ładny Mirage 2000. Mnie się trafiały Ferrarii Porsche, a nawet lambo i miniak, ale takiego to jeszcze nie znalazłem. A na poważnie fajny guziczek. Jest coś z drugiej strony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2008 Z tyłu czysto.Troche rozczarował mnie ten Gdańsk,ale to zupełnie inny świat,trzeba się dużo nalatać by coś pikneło-nie to co w moich okolicach,no i w koncu tylko parę godzin.Ale jeszcze się tam wybiorę !I chyba przy następnej wyprawie założęnowy temat,tutaj już ciężko przewijać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 Chodziło mi o ten z kosą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sivydym Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 Guziczek jest z alpaki,często u nas wychodzą...Pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 Ja nie spotkałem i jeśli mogę proszę o jakieś info na jego temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sivydym Napisano 3 Wrzesień 2008 Share Napisano 3 Wrzesień 2008 Jasne. Guzik cywilny 19 w. i początek 20 wieku.Ta średnica najbardziej popularna , zdarzają się i mniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebe Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 na II wojennej plombie pocztowej z drugiej stronie powinna być nazwa miasta. Ja osobiście spotkałem się tylko z nazwami miast polskich . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Zmokłem jak diabli,ale chciałem już zobaczyć co tam słychać w moich piaskach ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Oczywiście wszystko z wczoraj,teraz się suszę.I przywaliłem też niezłego głupa:zapakowałem do sprzętu nowiutkie z opakowania akumulatorki hehehe..dobrze że miałem naładowane stare. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 ..i taki zwitek ze zdobieniami.Chyba będę go rozwijał.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 tyle ocalało z ognia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 fi R E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 złotówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 rozmieniona boratynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.