spz kurz Napisano 2 Luty 2013 Share Napisano 2 Luty 2013 chyba rejony pomyliłeś :-) tu jest o krowim wzgórzu : http://www.kunowice1759.pl/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztofwysocki Napisano 28 Grudzień 2015 Share Napisano 28 Grudzień 2015 WitamPrzez pewien czas mieszkałem na terenie gdzie stoczono tę bitwę i znam poszczególne miejsca związane z tą batalią. Mam starą mapę gdzie jest zaznaczone wzgórze o nazwie Krowiarka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xlipton Napisano 22 Styczeń 2019 Share Napisano 22 Styczeń 2019 Witam. Podchodziłem do tych terenów mnóstwo razy (około 30 podejść), Co do kul od muszkieterów,zdarzały się lecz sporadycznie, bardziej na prawym skrzydle bitwy. Guziki sporadycznie ja może ze cztery trafiłem i to jeszcze pruskie i rosyjskie.Teren przechodzony przez mnóstwo ekip przez wiele lat.Co do tego wzgórza to jest takowe Kuch Berge na mapach. Tylko tam to zawsze każdy zaczyna.Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.