Gość Napisano 22 Grudzień 2003 Share Napisano 22 Grudzień 2003 Witam!!!!Wystawiam tego posta bo chciałem dowiedziec sie czy jest ktos ze Skierniewic lub ich okolic kto zajmuje sie poszukiwaniami!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kriss Napisano 29 Grudzień 2003 Share Napisano 29 Grudzień 2003 Jeżeli Sochaczew to też okolice to się zgłaszam ale szukam głównie monet i drobnicy IIwS mnie mało interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pongo Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 Witam.Jestem ze Skierniewic i z chęcią nawiążę kontakt z każdym kto lubi poszperaz po okolicy.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pongo Napisano 15 Styczeń 2004 Share Napisano 15 Styczeń 2004 Witam.Jestem ze Skierniewic i z chęcią nawiążę kontakt z każdym kto lubi poszperać po okolicy.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Styczeń 2004 Share Napisano 23 Styczeń 2004 Witajcie !!!!!!ja szukam w okolicy Skierniewic ale czekam do lata. Dajcie znać to może się umówimy na wiosenne wykopki....PZDRvon ROSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 27 Luty 2004 Share Napisano 27 Luty 2004 Ja jestem z Tomaszowa Mazowieckiego. W sumie to nie aż tak daleko ;) Mój mail jakby co to kklokki@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobolina Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 SIEMANKO jestem z rawki szperam głownie po okopach z 1 wojny w lesie za rzeka zbieram militarke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.