1szybki Napisano 7 Październik 2007 Autor Share Napisano 7 Październik 2007 witam nabyłem ostatnio taką oto monetkęnie ukrywam że chciałbym ją sprzedać za jak najwyższą cenęobserwując Alledrogo widzę że podobne stany sprzedają się po 400 do 900pln!!!tyko wszystkie jakieś bardziej błyszczące(oczyszczone)przecież to na nową wykrywkę wystarczy:-)czyścić ją z patyny czy nie ?jak byście postąpili ?zainteresowanym prześlę lepsze foto na maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1szybki Napisano 7 Październik 2007 Autor Share Napisano 7 Październik 2007 rewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 Bardzo ładna moneta powstańcza. Ja bym jej nie czyścił bo zniszczysz patynę!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1szybki Napisano 7 Październik 2007 Autor Share Napisano 7 Październik 2007 głównie mi chodzi o to czy lepszą cenę uzyska się za monetę z patyną czy oczyszczoną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruner0 Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 witamobyś się nie rozczarował tymi 400-900zeta,bo taką kwote osiągają troche lepsze stany niż ta z fotkimyśle że max wylicytują 150-200,ale życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 8 Październik 2007 Share Napisano 8 Październik 2007 głównie mi chodzi o to czy lepszą cenę uzyska się za monetę z patyną czy oczyszczoną?"Oczywiście że z patyną!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.