rudy992 Napisano 7 Październik 2007 Autor Napisano 7 Październik 2007 Na fotce widać mojego wujka w armii francuskiej. I mam takie pytanie to co on trzyma to mauzer?? i jakiego oddziału to jest mundur
rudy992 Napisano 7 Październik 2007 Autor Napisano 7 Październik 2007 Na fotce widać mojego wujka w armii francuskiej. I mam takie pytanie to co on trzyma to mauzer?? i jakiego oddziału to jest mundur
mietek Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 Z ktorego roku to fotka? Czy to armia francuska, czy tez poprostu we Francji.Wyglada zdjecie na 1945, czesc Polakow-komunistow tworzyla jednostke sformowana we Francji. Mieli amerykanskie helmy i mauzery.
rudy992 Napisano 7 Październik 2007 Autor Napisano 7 Październik 2007 Aha nie wiem z którego roku ta fotka ale gdzieś około II wojny światowej postaram się dowiedzieć od starszych osób w rodzinie jak to z nim było czy był w Armii francuskiej czy w jednostce sformatowanej. Wiem na pewno że fotka była robiona we Francji.
Pytanie
rudy992
Na fotce widać mojego wujka w armii francuskiej. I mam takie pytanie to co on trzyma to mauzer?? i jakiego oddziału to jest mundur
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.