Ados2 Napisano 6 Październik 2007 Autor Napisano 6 Październik 2007 Znalazłem na pewnym forum temat o jablu i postanowiłem go ściągnąć . Więc tak wielu od niego zaczynało niektórzy mają do dziś :) chciałbym by ci którzy go mają dali zdjęcie swego jabelka. Ja obiecuję że tylko jak będę miał aparat to wam pokaże moją wykrywkę.PS. proszę o nie pisaniu o jego wadach, piszemy o zaletach i dajemy fotki :)pozdrawiam
Rahirha Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 Cześć. To Jabelek" który powstał (zbudowany w kooperacji z kolegami) w 2006r. Nadal istnieje, jest sprawny w 100%, leżakuje i wypoczywa.
kondzik2 Napisano 13 Październik 2007 Napisano 13 Październik 2007 Ja uznałem ze kupie wykrywacz jak sie zacznie wiosna bo na zimie jest mi i tak nie potrzebny pozdro
draven85 Napisano 14 Październik 2007 Napisano 14 Październik 2007 kondzik2 raczej nie ma patrzeć na pory roku, niech zima będzie słaba jak rok temu i stracisz kilka miesięcy kopania ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.