kolekcioner13 Napisano 5 Październik 2007 Autor Share Napisano 5 Październik 2007 witam dzis kupilem se SWT 40 za 3 litry vodki i niewiem czy mam go konserwowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 5 Październik 2007 Share Napisano 5 Październik 2007 Ty napewno konsumowałeś ten trunek. Odpocznij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit_100 Napisano 5 Październik 2007 Share Napisano 5 Październik 2007 Hehehhee zgadzam się z kolegą dago2. Odpocznij, prześpij się i jutro wejdź na forum to zobaczysz co wyczyniałeś:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 5 Październik 2007 Share Napisano 5 Październik 2007 Jutro zapukamy do Twych drzwi:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1.Leibstandarte Napisano 5 Październik 2007 Share Napisano 5 Październik 2007 Informuję, iż złożyłem doniesienie do prokuratury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 5 Październik 2007 Share Napisano 5 Październik 2007 zalozyciel watku jak i ostatni przedmowca wydaja sie troche dziwni;] patrze po ostatnich watkach to kol. 1.Leibstandarte podchodzi mi pod starego upierdliwego zgreda ktory sie wszystkiego czepia zas zalozyciel watku ba gowniarza ktory jeszcze krzywo sika;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.