Parti78 Napisano 2 Październik 2007 Autor Napisano 2 Październik 2007 Proszę o identyfikację. Mało się znam na I wojennych blaszkach a to pierwsza jaka mi wyszła w okolicy Międzyrzecza.Wilhelm. HegnerGalgries (nieczytelna cześć...)
Parti78 Napisano 2 Październik 2007 Autor Napisano 2 Październik 2007 Proszę o identyfikację. Mało się znam na I wojennych blaszkach a to pierwsza jaka mi wyszła w okolicy Międzyrzecza.Wilhelm. HegnerGalgries (nieczytelna cześć...)
maxikasek Napisano 3 Październik 2007 Napisano 3 Październik 2007 a co można wiedzieć. Imię, nazwisko i miejscowość gdzie mieszkał
maxikasek Napisano 4 Październik 2007 Napisano 4 Październik 2007 albo ulica. Zależy co najpierw napisali.
Parti78 Napisano 3 Październik 2007 Autor Napisano 3 Październik 2007 dzięki. nie znam się nz 1 wojennych a zaciekawiła mnie ta nzawa Galgries... Myślisz, że to miejscowość? Pozdrawiam!
Pytanie
Parti78
Proszę o identyfikację. Mało się znam na I wojennych blaszkach a to pierwsza jaka mi wyszła w okolicy Międzyrzecza.
Wilhelm. Hegner
Galgries (nieczytelna cześć...)
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.