kompdjk Napisano 30 Wrzesień 2007 Autor Napisano 30 Wrzesień 2007 Co sądzicie na temat tego sprzętu czy ktoś z Was używa tegowykrywacza Jestem początkujący i zamierzam go kupić
kompdjk Napisano 30 Wrzesień 2007 Autor Napisano 30 Wrzesień 2007 http://www.allegro.pl/item248624226_wykrywacz_master_iii_wymienne_sondy_23cm_i_32cm.html
Saper93 Napisano 30 Wrzesień 2007 Napisano 30 Wrzesień 2007 Wiatm!JA mam mastera II i całkiem nieżle sie spisuje. Jest stabilny, baterie trzymają długo. Ma wszystkie funkcje (z wyjątkiem tych zawartych w wyświetlaczu, którego nie ma). Jest bardzo lekki! Tylko głupotą jest połączenie sondy ze stelażem za pomocą metalowej śrubki. Moze w III nie ma tego głupiego błędu bo w końcu III jest lepszy od II:) Pozdrawiam!
Pablo02 Napisano 30 Wrzesień 2007 Napisano 30 Wrzesień 2007 Witam. Miałem kiedyś Mastera II. Nie wiem jak ma się do III, ale jeśli Ci to coś pomoże, napiszę kilka zdań mojej opinii o porzednim modelu. Zalety: nienajgorszy zasięg w trybie statycznym na Allmetal, bardzo lekki i składający się do niewielkich rozmiarów, szybki serwis gwarancyjny i pogwarancyjny u producenta. Wady: słaba dyskryminacja, praca w trybie DuoTon bardzo nieprecyzyjna, zasięg w trybie dynamicznym pozostawiający wiele do życzenia. Podsumowując, sprzęt odwrotnie do założeń, okazał się zdecydowanie lepszy na tzw. militarkę niż na monety i kolorową drobnicę. Jak kupisz i przetestujesz już sprzęt, to napisz swoją opinię, chętnie poczytamy. Pozdrawiam
Pablo02 Napisano 30 Wrzesień 2007 Napisano 30 Wrzesień 2007 Zapomniałem dodać, że baterie trzymają bardzo długo, ale niestety tylko przez kilka pierwszych godzin gwrantują stabilną pracę. W praktyce oznacza to, że owszem sprzęt działa, ale jeśli akumulatorki nie są naładowane a full", to cewka łatwo wzbudza się przy dotknięciu nawet małych traw. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.