Skocz do zawartości

WYKRYWACZ MASTER III wymienne sondy 23cm i 32cm

kompdjk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wiatm!
JA mam mastera II i całkiem nieżle sie spisuje. Jest stabilny, baterie trzymają długo. Ma wszystkie funkcje (z wyjątkiem tych zawartych w wyświetlaczu, którego nie ma). Jest bardzo lekki! Tylko głupotą jest połączenie sondy ze stelażem za pomocą metalowej śrubki. Moze w III nie ma tego głupiego błędu bo w końcu III jest lepszy od II:)

Pozdrawiam!
Napisano
Witam. Miałem kiedyś Mastera II. Nie wiem jak ma się do III, ale jeśli Ci to coś pomoże, napiszę kilka zdań mojej opinii o porzednim modelu. Zalety: nienajgorszy zasięg w trybie statycznym na Allmetal, bardzo lekki i składający się do niewielkich rozmiarów, szybki serwis gwarancyjny i pogwarancyjny u producenta. Wady: słaba dyskryminacja, praca w trybie DuoTon bardzo nieprecyzyjna, zasięg w trybie dynamicznym pozostawiający wiele do życzenia. Podsumowując, sprzęt odwrotnie do założeń, okazał się zdecydowanie lepszy na tzw. militarkę niż na monety i kolorową drobnicę. Jak kupisz i przetestujesz już sprzęt, to napisz swoją opinię, chętnie poczytamy. Pozdrawiam
Napisano
Zapomniałem dodać, że baterie trzymają bardzo długo, ale niestety tylko przez kilka pierwszych godzin gwrantują stabilną pracę. W praktyce oznacza to, że owszem sprzęt działa, ale jeśli akumulatorki nie są naładowane a full", to cewka łatwo wzbudza się przy dotknięciu nawet małych traw. Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie