Skocz do zawartości

Coś dla rozluźnienia - jak to robią inni

akagi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Brawo i widac ze sie swietnie bawia przy okazji reko.A u nas?Sejmikowanie ,dyskusje,krytyka wszystkich i wszystkiego czepianie sie ze ten mial gacie takie a nie w paski .....bo w 1943 byly np w biale kolka a nie w kratke itp.Mysle ze wiernosc historyczna tak ,ale nie dajmy sie zwariowac i troche wiecej tolerancji i luzu!-:)Pozdrawiam
Napisano
Brawo i widac ze sie swietnie bawia przy okazji reko.A u nas?Sejmikowanie ,dyskusje,krytyka wszystkich i wszystkiego czepianie sie ze ten mial gacie takie a nie w paski .....bo w 1943 byly np w biale kolka a nie w kratke itp.Mysle ze wiernosc historyczna tak ,ale nie dajmy sie zwariowac i troche wiecej tolerancji i luzu!-:)Pozdrawiam
Napisano
Mi się bardziej od blaszanej rekonstrukcji podobają wikingowie http://pejzaze.onet.pl/53876,g,1,26,,hiszpania_wikingowie_kontratakuja,galeria.html
W końcu najpierw walczyć potem pić i gwałcić, a na końcu spalić - nigdy na odwrót.
@ akagi: super pomysł - jestem normalnie zawiedziony tym forum - post wisi już dziesięć godzin, a jeszcze żaden znawca tematu " nie napisał, że tam same kopie czy repliki i zero, po prostu zero oryginałów.
Napisano
nie napisał nikt bo chłopaki się koncentrują na tym rusku z multikina w Krakowie i jak tam w temacie komuś jeszcze dowalić lub ubliżyć - Polski naród woli krytykowac niż coś konstruktywnego powiedzieć. Ja też wyżej cenię zabawę nad oryginalność każdego nita itd...

Pozdrowionka

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie