FestungGlogau Napisano 25 Wrzesień 2007 Autor Napisano 25 Wrzesień 2007 Jakas czapka czy ktos wie co to jest??
radektyt Napisano 25 Wrzesień 2007 Napisano 25 Wrzesień 2007 ten koleś o nicku ejni upadł na głowe ja był mały. on myśli że wie wszystko o wszystkim o twierdzi że to szeregówka bo widział jak koleś taką nosił na zlocie a miał mundur z belkami szeregowego. lol. on wam bedzie wciskał kity bo myśli że wie wszystko. jeszcze chyba nigdy nie bylo czegoś takiego że on czegoś nie wie albo on czegos nie znalazł. tak jak przed chwilą kłucił się ze mną że on znalazł łuskę od jakiejś innej odmiany mausera na jego wykrywacz ale tak naprawde to ja ją znalazłem rolymi rękami .lol. ten koleś mnie nieraz zadziwia swoją fantazją.
FestungGlogau Napisano 25 Wrzesień 2007 Autor Napisano 25 Wrzesień 2007 Dzieki za szybka odpowiedz Pozdrawiam adrian
FestungGlogau Napisano 25 Wrzesień 2007 Autor Napisano 25 Wrzesień 2007 Dzieki za szybka odpowiedz Pozdrawiam adrian
ejni Napisano 25 Wrzesień 2007 Napisano 25 Wrzesień 2007 k...a tytek ty p..do za...ie cie on jest po.ny on ma podobna czapke zobacz na allegro i są w dziale niemieckie i rosjanie wogóle takich niemieli a na zlocie widziałem kilka osób którzy mieli pagony szeregowego i wszyscy ci co niemieli chełmu to mieli taka czapke lub furazerke i gadałem z nimi i muwili ze maja takie umindurowanie jak niemcy a jak niewiezysz to zobacz sobie ruzne filmy nmp. na dicskawry cywilizatjon i obejzyj program blizkierg !!!!!!!!!!!!!!!
ejni Napisano 25 Wrzesień 2007 Napisano 25 Wrzesień 2007 P.S. sorki za błędy i masz tu link do tej czapki na allegro http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=248896819 aha jak cos to piszcie na gg9010657 pozdro for all!!!!!!
mateusz94-39 Napisano 25 Wrzesień 2007 Napisano 25 Wrzesień 2007 Ludzie! Nie robcie sobie szpoki z tego wątku;/;/
FestungGlogau Napisano 25 Wrzesień 2007 Autor Napisano 25 Wrzesień 2007 Jakas czapka czy ktos wie co to jest??
radektyt Napisano 25 Wrzesień 2007 Napisano 25 Wrzesień 2007 Witam. Nie jestem pewien ale mój dziadek miał taką czapkę oficerską z II Wojny Światowej(RADZIECKA). Pozdro for all.
Pytanie
FestungGlogau
Jakas czapka czy ktos wie co to jest??
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.