martian. Napisano 25 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2007 Jak w temacie. Niedaleko było kopane i dla tego pytam. Podejrzewam I wś, ale nie znam się na tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 to jest wieko carskiej menażki tzw. erki". I WŚ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 25 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2007 Obok na gł. ok. 80 cm wykopałem puszkę amo prawdopodobnie Mosin, całą nie pogniecioną, ale otwartą i pustą. Dziwiły mnie tylko masy wystrzelonych pocisków od Mosina ostro i tępołukowych w tym samym miejscu i dla tego nie byłem pewny. Z okopów nie widać już nic. Czy to buło malowane na czarno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezerter75 Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 Jaki masz sprzęt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 25 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2007 Minelab Explorer II SE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 25 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2007 A ta pokrywka jest naprawdę w super stanie- jeszcze pachnie soljanką":)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.