Rumburak Napisano 25 Wrzesień 2007 Autor Napisano 25 Wrzesień 2007 Od 1 października zaczynają obowiązywać nowe przepisy dotyczące replik broni! Ale dzieje się to w Anglii, nie w Polsce ;-) czy to oznacza, że o pmach z firmy modelguns mozemy sobie w Polsce tylko pomarzyc? Przeczytajcie info na ich stronie: http://www.modelguns.co.uk/uk-vcr_bill.htm
dect Napisano 27 Wrzesień 2007 Napisano 27 Wrzesień 2007 Na to wychodzi + szlag trafil jedyny duzy sklep w Europie.
herrmateuss Napisano 27 Wrzesień 2007 Napisano 27 Wrzesień 2007 Socjalizm soscjalizm socjalizm. Dbamy o obywatela zabraniajac mu wszystkiego czym moglby zrobic sobie kuku.
herrmateuss Napisano 27 Wrzesień 2007 Napisano 27 Wrzesień 2007 Nawet jesli to tylko wyglada jak cos groznego.
aslv Napisano 27 Wrzesień 2007 Napisano 27 Wrzesień 2007 Eeee nie ma tragedii to prawo tyko obowiazuje w UK a posiadanie nie jest zabronione tyko trzeba byc zarejestrowanym w jakiejs grupie rekonstrukcyjnej.Nie siejta fermentu Pany ;)
dect Napisano 28 Wrzesień 2007 Napisano 28 Wrzesień 2007 Please note this information is only relevant for customers in the U.K"Albo piszac poprzedniego posta powyzsze przeoczylem albo jeszcze tej notki tam nie bylo - tak czy siak sprzedaz wysylkowa dziala tak jak dzialala wiec moje sarkanie bylo niepotrzebne :)
aslv Napisano 28 Wrzesień 2007 Napisano 28 Wrzesień 2007 Albo piszac poprzedniego posta powyzsze przeoczylem albo jeszcze tej notki tam nie bylo - tak czy siak sprzedaz wysylkowa dziala tak jak dzialala wiec moje sarkanie bylo niepotrzebne :)"Dect zobacz o której godzinie go pisałeś :) 3:05 :DMasz cholernie dobre usprawiedliwienie :DJa o tej porze śpię ;)Pozdrawiam
dect Napisano 29 Wrzesień 2007 Napisano 29 Wrzesień 2007 Odejmij godzine bo siedze teraz w Anglii :) i taka godzina zdarza mi sie wracac z pracy...
aslv Napisano 29 Wrzesień 2007 Napisano 29 Wrzesień 2007 Odejmij godzine bo siedze teraz w Anglii :) i taka godzina zdarza mi sie wracac z pracy..."No :) ja troszkę dalej na zachód Irlandię okupuję :Dale do tak późna nie robie :PPozdrawiam emigranta :D
Rumburak Napisano 1 Październik 2007 Autor Napisano 1 Październik 2007 Nowe prawo w UK dotyczy nie tylko replik broni ale także: od dzisiaj, żeby kupić noż, kuszę i wiatrówkę trzeba mieć 18 lat! Ciekaw jestem jaki by się krzyk w Polsce podniósł gdyby takie prawo wprowadzono. A tak serio mówiąc, to to prawo nie jest głupie - bo po co 16 latkowi nóż? Tylko po to żeby kogoś dziabnąć, bo w kuchni chyba nie sieka cebulki?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.