huk 100 Napisano 22 Wrzesień 2007 Autor Napisano 22 Wrzesień 2007 To element Ławoczkina –czy to jest to o czym myślę ?- poważnie pytam –pozdrawiam :)
huk 100 Napisano 23 Wrzesień 2007 Autor Napisano 23 Wrzesień 2007 przepraszam mam pewną wątpliwość wieć nie chcę sugerować -poczekam może sie odezwie Bombel lub Szarubek -pozdro
Morand2 Napisano 23 Wrzesień 2007 Napisano 23 Wrzesień 2007 Witaj HukTo bardzo przypomina dwuosiowy mechanizm kolumny drazka sterowego z mocowaniami koncowek popychaczy , a ta rurka to jest fragment samego drazka sterowego.Pozdrawiam Maciej
huk 100 Napisano 24 Wrzesień 2007 Autor Napisano 24 Wrzesień 2007 Samolot już został kiedyś zidentyfikowany –przez Bombla jak dobrze pamiętam ? Natomiast co do drążka –to jak go rozpakuje to wkleję więcej fotek – dzięki śliczne pozdro
huk 100 Napisano 24 Wrzesień 2007 Autor Napisano 24 Wrzesień 2007 czekałem własnie na takie potwierdzenie ! tyle lat to lezało pod Okrąglikiem i nikt nie zwrócił na to uwagi wcześniej - Morand2 dzieki -pozdro
huk 100 Napisano 4 Październik 2007 Autor Napisano 4 Październik 2007 Trochę tego tam nazbierałem – między innymi cylindry –świece zapłonowe - nawet zadziałały po podłączeniu do iskrownika z Polikarpowi ale jeszcze tego tam sporo się poniewiera –był tu kiedyś wątek z tymi gratami -pozdro
Pytanie
huk 100
To element Ławoczkina –czy to jest to o czym myślę ?- poważnie pytam –pozdrawiam :)
31 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.