mikipad Napisano 21 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Witam, chciałbym wyjąć sprężynę i podajnik z magazynka od flaka, w celu wyczyszczenia i zakonserwowania. Proszę o podpowiedź w jaki sposób mogę to zrobić. Czy denko magazynka jest demontowalne ? mikipad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 4 Październik 2007 Share Napisano 4 Październik 2007 Denko magazynka jest demontowalne. To chyba jedyny sposób na wyciągnięcie sprężyny i podajnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregfm Napisano 25 Październik 2007 Share Napisano 25 Październik 2007 W przedniej dolnej części mag jest sprężyna którą należy odgiąć w dół, denko mag przesunąć w przód.Powinno zejść.Tyle teorii, wszystko zapieczone i zardzewiałe jak dół jest zdrowy zalać WD niech postoi kilka dni, opukać jeszcze raz zalać i odczekać.Denko mag trzyma się na małych kryzach pudełka mają ok. 2,5mm ja po prostu z jednej strony ostrożnie podważyłem żeby z nich zeszło, a potem z drugiej.UWAGA!!! jeśli sprężyna jest w miarę zdrowa to denko może zdrowo odskoczyć. Wszystkie czynności wykonuj denkiem mag od siebie. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikipad Napisano 29 Październik 2007 Autor Share Napisano 29 Październik 2007 Dziękuję za pomoc i pozdrawiam mikipad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.