bodek1 Napisano 20 Wrzesień 2007 Autor Napisano 20 Wrzesień 2007 Witam, kolega syna posiada stary album a w nim wśród wielu zdjęć to nie daje mi spokoju. Mam pytanie jaka to formacja i w jakich latach mogło być zrobione to zdjęcie.Pozdrawiam Bodek1
bodek1 Napisano 21 Wrzesień 2007 Autor Napisano 21 Wrzesień 2007 Dzięki za informację ,też trochę pogrzebałem i myślę że chodzi o Namibię (napis Station Windhuk"). Facet jest a raczej był ze Świebodzic a zdjęcie zostało zrobione w Berlinie , może ma to związek z wysłaniem korpusu ekspedycyjnego do tłumienia powstania Hotentotów w 1904 roku ,swoją drogą ciekawe są losy Dolnoślązaków bez względu na narodowość. Pozdrawiam
bodek1 Napisano 20 Wrzesień 2007 Autor Napisano 20 Wrzesień 2007 Witam, kolega syna posiada stary album a w nim wśród wielu zdjęć to nie daje mi spokoju. Mam pytanie jaka to formacja i w jakich latach mogło być zrobione to zdjęcie.Pozdrawiam Bodek1
Pytanie
bodek1
Witam, kolega syna posiada stary album a w nim wśród wielu zdjęć to nie daje mi spokoju. Mam pytanie jaka to formacja i w jakich latach mogło być zrobione to zdjęcie.Pozdrawiam Bodek1
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.