aegirsson Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Napisano 19 Wrzesień 2007 W Gazecie Polskiej jest obecnie replika guzika żołnierskiego przedwojennego, ładne wykonanie. Pozdrowienia jacek
aegirsson Napisano 20 Wrzesień 2007 Autor Napisano 20 Wrzesień 2007 a w Naj" Tankisty i pies, całość.
tm/39 Napisano 20 Wrzesień 2007 Napisano 20 Wrzesień 2007 Kupiłem dziś GP faktycznie dla repliki guzika , niestety Synowi bardzo się spodobała.Kupiłem więc drugą i nawet kilka artykułów przeczytałem .Trochę zapomniałem o tym tytule - może wrócę ?Pozdrawiam .
danieloff Napisano 21 Wrzesień 2007 Napisano 21 Wrzesień 2007 A warto kupować gazetę dla repliki guzika, jak oryginalne są powszechnie i niedrogo dostępne? Nietrudno też taki wykopać. Myślę tutaj o kolekcjonerach i poszukiwaczach, bo dla laika taki guzik to może i atrakcja.
aegirsson Napisano 21 Wrzesień 2007 Autor Napisano 21 Wrzesień 2007 ja nie jestem ( tak myślę ) laikiem i mi się podoba
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.