tm/39 Napisano 21 Wrzesień 2007 Autor Napisano 21 Wrzesień 2007 Panowie teraz to już jestem prawie pewien.Coś tu zaczyna - ŚMIERDZIEĆ !!!
leszek01 Napisano 21 Wrzesień 2007 Napisano 21 Wrzesień 2007 Fotografia komory Boforsa pojawiła się na forum Odkrywcy 2006-12-17 17:09:00 więc nie jest to coś nowego. Fotki - zamieszczona na forum i na Allegro - to ta sama fotografia. Gość wstawił ją w wątku poświęconym odbudowie 7TP iz braku (jak mniemam )zainteresowania ze strony fundacji postanowił postanowił sprzedać na Allegro.Zastanawia mnie inny fakt;- fotkę w wątku o 7TP wstawił - lechiza (1/0) - na temat właściciela komory wypowiada się - legendarny78 (2/0}- sprzedajacym { być może właścicielem) jest mityczny.Tu prawdopodobnie tkwi cała tajemnica.Czy nie zastanawiają Was cyfry przy loginach? Są maleńkie. O czymś to świadczy?Co do ceny i przebiegu aukcji nie będę się wypowiadał - rzadą się one swoimi prawami i nie mnie to oceniać. Moim zdaniem tm/39 ma rację to ŚMIERDZI. Dla zainteresowanych wklejam link do stronki o odbudowie 7TP tam jest wiecej rarytasówhttp://www.odkrywca-online.com/7tp-poczatek-prac-konserwacyjnych-odslona-ii,373037.html#373037
legendarny78 Napisano 21 Wrzesień 2007 Napisano 21 Wrzesień 2007 legendarny78 i lechiza to sa moje loginy.
PATRON Napisano 21 Wrzesień 2007 Napisano 21 Wrzesień 2007 szanowny Panie legendarny 78...niech pan teraz nie robi wałka z ludzi.wytargał pan ten element pod TM bo dostał Pan namiar ( nawet nie ma Pan pojęcia od kogo tak naprawdę bo wszystko odbyło sie przez telefon.nie miał Pan pojęcia co to jest.teraz wciska Pan kit że to od 7TP ( tak nawiasem mówiąć jest tylko 1 sztuka obsady od 7TP oryginalnej w tym kraju nad ziemią i jedna pod ziemią)klepie pan przy pomocy ludzi aukcje w góre sztucznie.Zapomniał Pan widzę komu Pan obiecywał soprzedaż tego przedmiotu, baaaaa już nawet go pan wysyłał kilka razy , potem dziwnym trafem wsiąkło to żekomo na jakiejś wystawie, a potem ( wcale nie tak dawno) powiedział Pan że to już nie aktualne bo to Pana i koniec.Ja nie mam do pana pretensji o nic ale na litość boga niech Pan nie robi z ludzi kretynów że to od 7TP, że to rarytas i że to jest warte 10.000 zł bo po prostu są to bzdury.I kto tu jest żenujący......PATRON
legendarny78 Napisano 21 Wrzesień 2007 Napisano 21 Wrzesień 2007 Panie patron komora nie nalezy juz do mnie a do pana Mitycznego. A komore obiecywalem do projektu 7 tp pod warunkiem jak ktos rozliczy sie ze mna i miał okreslony czas a jak robi ze mnie jelenia to niech sie ....... bo to co mi ma do oddania to nie przekracza nawet wartosci komory, i kto tu jest oszustem.
PATRON Napisano 22 Wrzesień 2007 Napisano 22 Wrzesień 2007 prosze z łaski swojej nie dopowiadać słów które z moich ust ne padły...nigdy nigdzie nie napisałem i nie mówiłem że jest pan oszustem , natomiast z pana słów wynika że oszustem jest projekt 7tp, jeśli ma pan jakieś problemy z tym proszę się do mnie zgłosić jako do fundacji , udokumentować swoje roszczenia a na paewno zostaną one przez fundację uregulowane natychmiast po weryfikacji stanu faktycznego na podstawie dokumentów przez Pana przedłożonych w innej sytuacji zarządam odwołania publicznego pomówienia Projektu 7TP oraz Fundacji wojskowości Polskiej jakie miało miejsce w Pana poprzednim poście .Proszę o trzymanie nerwów na wodzy bo dyskusja staje się nie smaczna.PATRON
panzergrzes2 Napisano 22 Wrzesień 2007 Napisano 22 Wrzesień 2007 Legendarny 78 . Ale smieszne!Wspaniały nick ale lepiej brzmi PANZERLECH.!Wrzuc na luz i daj sobie na wstrzymanie.P
panzergrzes2 Napisano 22 Wrzesień 2007 Napisano 22 Wrzesień 2007 A pan mityczny to ten który sprzedawał gąski z ft17 tak te te z pomnika na alegro!pozdrawiam
rfx Napisano 24 Wrzesień 2007 Napisano 24 Wrzesień 2007 ***Aukcja numer 246290596 została usunięta przez pracownika Allegro***
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.