Skocz do zawartości

Polski czołg - to trzeba zobaczyć !!!

tm/39

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Fotografia komory Boforsa pojawiła się na forum Odkrywcy 2006-12-17 17:09:00 więc nie jest to coś nowego. Fotki - zamieszczona na forum i na Allegro - to ta sama fotografia. Gość wstawił ją w wątku poświęconym odbudowie 7TP iz braku (jak mniemam )zainteresowania ze strony fundacji postanowił postanowił sprzedać na Allegro.
Zastanawia mnie inny fakt;
- fotkę w wątku o 7TP wstawił - lechiza (1/0)
- na temat właściciela komory wypowiada się - legendarny78 (2/0}
- sprzedajacym { być może właścicielem) jest mityczny.
Tu prawdopodobnie tkwi cała tajemnica.
Czy nie zastanawiają Was cyfry przy loginach? Są maleńkie. O czymś to świadczy?
Co do ceny i przebiegu aukcji nie będę się wypowiadał - rzadą się one swoimi prawami i nie mnie to oceniać. Moim zdaniem tm/39 ma rację to ŚMIERDZI. Dla zainteresowanych wklejam link do stronki o odbudowie 7TP tam jest wiecej rarytasów
http://www.odkrywca-online.com/7tp-poczatek-prac-konserwacyjnych-odslona-ii,373037.html#373037

Napisano
szanowny Panie legendarny 78...niech pan teraz nie robi wałka z ludzi.
wytargał pan ten element pod TM bo dostał Pan namiar ( nawet nie ma Pan pojęcia od kogo tak naprawdę bo wszystko odbyło sie przez telefon.
nie miał Pan pojęcia co to jest.
teraz wciska Pan kit że to od 7TP ( tak nawiasem mówiąć jest tylko 1 sztuka obsady od 7TP oryginalnej w tym kraju nad ziemią i jedna pod ziemią)
klepie pan przy pomocy ludzi aukcje w góre sztucznie.
Zapomniał Pan widzę komu Pan obiecywał soprzedaż tego przedmiotu, baaaaa już nawet go pan wysyłał kilka razy , potem dziwnym trafem wsiąkło to żekomo na jakiejś wystawie, a potem ( wcale nie tak dawno) powiedział Pan że to już nie aktualne bo to Pana i koniec.
Ja nie mam do pana pretensji o nic ale na litość boga niech Pan nie robi z ludzi kretynów że to od 7TP, że to rarytas i że to jest warte 10.000 zł bo po prostu są to bzdury.

I kto tu jest żenujący......

PATRON
Napisano
Panie patron komora nie nalezy juz do mnie a do pana Mitycznego. A komore obiecywalem do projektu 7 tp pod warunkiem jak ktos rozliczy sie ze mna i miał okreslony czas a jak robi ze mnie jelenia to niech sie ....... bo to co mi ma do oddania to nie przekracza nawet wartosci komory, i kto tu jest oszustem.
Napisano
prosze z łaski swojej nie dopowiadać słów które z moich ust ne padły...nigdy nigdzie nie napisałem i nie mówiłem że jest pan oszustem , natomiast z pana słów wynika że oszustem jest projekt 7tp, jeśli ma pan jakieś problemy z tym proszę się do mnie zgłosić jako do fundacji , udokumentować swoje roszczenia a na paewno zostaną one przez fundację uregulowane natychmiast po weryfikacji stanu faktycznego na podstawie dokumentów przez Pana przedłożonych w innej sytuacji zarządam odwołania publicznego pomówienia Projektu 7TP oraz Fundacji wojskowości Polskiej jakie miało miejsce w Pana poprzednim poście .
Proszę o trzymanie nerwów na wodzy bo dyskusja staje się nie smaczna.

PATRON

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie