kokesh Napisano 24 Wrzesień 2007 Napisano 24 Wrzesień 2007 Moja żona też kiedyś chciała sprawdzić moją reakcję,na pewne sprawy ,tak się wkurzyłem że nie widziała mnie po tym 3-dni ,na czwarty dzień mnie zobaczyła ,jak jej trochę opuchlizna zeszła .Oczywiście żartuję .Pozdro...
majka79 Napisano 24 Wrzesień 2007 Autor Napisano 24 Wrzesień 2007 kokesh,a może było odwrotnie, to żona Cię sprała, a jak Tobie opuchlizna zeszła to ją po 3 dniach zobaczyłeś.
kokesh Napisano 24 Wrzesień 2007 Napisano 24 Wrzesień 2007 Mogło tak być , nie mówię nie , oczywiście tak jak wcześniej żartem , bo bardzo kocham swoją żonę , i nigdy bym jej w życiu nie uderzył. Ale za to Ty musisz mieć strasznie feministyczne podejście do życia , nieprawdaż .Pozdro...
danieloff Napisano 24 Wrzesień 2007 Napisano 24 Wrzesień 2007 Uważaj Czaja, bo małżonka wzorem Nelly Rokity rozpocznie swoją karierę wykopkową i Cię wykoleguje, ruszając na podbój pobojowisk z inną ekipą:-)
Czarek Napisano 24 Wrzesień 2007 Napisano 24 Wrzesień 2007 Majka daj znać na maila offczarek7@wp.pl -próbowałem do Ciebie napisac ale dostałem odpowiedź że Twój adres nie istnieje...
haley Napisano 25 Wrzesień 2007 Napisano 25 Wrzesień 2007 Majka, gratuluję zaangażowania w zainteresowania męża.Mój facet nie bardzo podziela moje zainteresowania.Niestety to typowy DOMATOR- tylko telewizor, pilot i piłka nożna.A ja również interesuję się różnymi obiektami- nie są to jednak poszukiwania z wykrywaczem, bo jestem zbyt chuda na dźwiganie takiego sprzętu, bardziej książki i zwiedzanie różnych miejsc. Moim konikiem jest jednak średniowiecze. Czaja, gratuluję żony- poprostu dobrana z Was para".Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.