Skocz do zawartości

Kto pokaże mi Mazury

majka79

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Szukam towarzysza do wspólnej wyprawy na Mazury najlepiej z Włocławka lub okolic może być też Toruń.
Zakwaterowanie u rodzinki - darmo! Jeśli masz wykrywacz i samochód, możemy jechać.
Napisano
Czarek dzięki za odzew, no szkoda, ale lipiec spędzałam w okolicach MRU. Pozdrawiam, jak jesteś z Włocławka to może się skontaktujemy poza forum?!?
Napisano
stary nie zastanawiaj sie. Kobieta z takimi zainteresowaniami.. i jeszcze sama proponuje samochód i jeszcze pyta o wykrywacz. Toż to perła. Coś nieprawdopodobnego....
Napisano
Witaj Wulfgar,
A może Ty mieszkasz niedaleko i też masz wykrywacz?
I może byśmy się gdzieś wybrali razem pokopać", znam fajne tereny.
Pozdrawiam
Napisano
Stedke,
Ja nie szukam faceta tylko znajomych z którymi możnaby gdzieś razem się wybrać i coś zobaczyć.
A przeprowadzać się nie mam zamiaru, bo im dalszy teren dla mnie nie odkryty tym ciekawszy i bardziej emocjonujący,
aby go zobaczyć.
To, że jestem kobietą nie oznacza, że nie mogą mnie interesować militaria i poszukiwania.
Pozdrawiam
Napisano
Niestet kolezanko wprawdzie mam sprzet ( i co raz mniej czasu na chodzenie z nim) ale jestem z w-wy wiec troszke daleko.....ale koleżanko cóż za wspaniałą masz pasję. Jestem pod wrażeniem. Mam propozycje aby wybrać koleżankę Majkę na kobietę roku przez nasze forum. Kto jest za?
Napisano
Droga Majko :) zle mnie zrozumialas heheh

niech wszystkie Panie ktore odwiedzaja to forum a jest ich chyba niestety niewiele wstawia swoje fotki- taka moja propozycja.
mam nadzieje ze reszta samcow mnie poprze :D

pozdro
Napisano
Wulfgar, dzięki za ominację"- ale nie jest mi potrzebna. Bardziej prywatnie skontaktuję się z Tobą e-mailem.
Lubię swoje zainteresowania (szkoda, że nie ma takiego kierunku stidiów, aby zgłebiać bardziej kompleksowo tego typu hobby).
Stedke, swoją fotkę mogłabym wstawić, ale po co, przecież to forum jest po to, aby rozmawiać o swoich pasjach, ciekawych miejscach i rzeczach, które zobaczyliśmy lub sami wynaleźliśmy, a nie przeprowadzać wybory miss.
A może Ty ujawnisz swoją fotkę i zdobędziesz tytuł Mistera.
Nie powiem, że starając się o pracę wpisałam w CV swoje zainteresowania- no i mój pracodawca był bardzo zdziwiony, że osoba z takim wyglądem może mieć tak męskie" zainteresowania.
No, ale pracę dostałam. Pozdro dla Darka419.
Pozdrawiam
Nad gadu gadu zastanowię się :-)...
Życzę miłego i pełnego wrażeń weekendu wszystkim członkom forum.
Napisano
dago2
Można to uwiarygodnić w bardzo prosty sposób.
To jest moja ŻONA. Moja pasja się jej udzieliła i teraz wiem dlaczego pozwoliła mi na zakup wymienionych przez nią wykrywaczy :)
A tak poza tym to nasza córka jeszcze się też wykazuje w poszukiwaniach :))
Dla mnie żonka jest THE BEST" a córka idzie w jej ślady :)
Życzę Wam takich kobiet.
Napisano
Jedna rodzynka w tym cieście z zakalcem mogła się trafić, czemu nie ,ale ten post brzmi co najmniej jak :blondyna z Wołomina poszukuje sprawnego przewodnika po tajnikach... Więc nie dziwie się że chłopakom nerwy puszczają .I jeszcze ta 110 % kobiecość , żeby się nie okazało że zamiast tego to 100% tranzystor .Pozdro...
Napisano
kokesh to jest forum oszukiwaczy a kolega tak odrazu o ELEKTRONICE :)) a tak co do kobiet z wykrywaczem to ja bym chcial zobaczyc chociasz z jedna w terenie bo jeszcze nie widzialem takiego CUD zjawiska, powodzenia dziewczyny(kobiety) w poszukiwaniach , pewnie niejednemu z nas by te panny dupe w terenie wyzlocily . pozdrawiam
Napisano
Czaja ja ci powiem chłopie ze bym się zastanowił czy wszystko jest ok, gdyby to moja żona na forum raczej męskim wyjechała z taką prośbą- zapytaniem. Mówisz że masz wspaniałą żonę, dawaj z nią na Mazury. Niech po prośbie nie chodzi;-) pzdr. dago2
Napisano
Na spotkaniach i integracjach ,majka79 napisała że studiuje dziennikarstwo i interesuje Ją tematyka II wś.Szykuje wypad na Mazury ,jeśli jesteś ,,uczciwy'' masz samochód i wykrywacz [Ona ma ]to zaprasza .Noclegi i micha zapewnione .Prosto zwięźle i na temat .Więc po co takie dwuznaczne teksty i ta gra słówek ,po takich tekstach ciężko myśleć o II św .Chyba że jest to jakaś prowokacja, i chodzi o dłuższe zwiedzanie np. Barczewa.Pozdro...
Napisano
dago2
Z moją żoną wszystko OK. Sprawdzła tylko moją reakcję na takie posty :)
Ale to, że chce jechać na mazury to fakt.
Niestety ze względu na małe dziecko na wykopki gdzieś dalej jeżdżę tylko ja. A żonka też chce jechać gdzieś dalej a mazury to jej pasja. Byliśmy już w Mamerkach, Gierłoży, Giżycku. Pływaliśmy po jeziorach ale jest tam jeszcze dużo miejsc do zwiedzania.
Dla mnie jest ona OK bo wciągnęła sie w moje pasje i dodatkowo zaczyna nakręcać nowe wyprawy. Sama zaczyna szukać miejscówek ( bo niestety ja mam mało czasu ).
Pozdrawiam wszystkich poszukiwaczy,
Czaja
Napisano
Sułchaj Czaja. ja nie powiedziałem że z Twoją żoną jest coś nie tego. Wasz związek jest trochę dziwny (wedłóg mnie) No ale cóż wszyscy jesteśmy inni(i dzięki Bogu bo byłoby nudno) A kłopoty z maleństwem to rozumię, sam mam 1,5 roczną księżniczk. Naszczęście moja żona nie podziela mojego hobby, tylko je toleruje więc ja myk na wykopki a ona z maleństwem. a jeżeli chodzi o Mazury to jestem z Nidzicy. Możemy kiedyś sie wybrać na wspólny wypad szlakiem Samsonowa.Pozdrowionka dago2

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie