panzerhrabia Napisano 18 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2007 nie mogłem sie powstrzymać Bzura 2007:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k0k0 Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 Niezłe ma kopyto - jeden kuc niemechaniczny;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit_100 Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 Żeby można się było przenieść w realia znanego serialu to w środku jeszcze pies był:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerhrabia Napisano 18 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2007 widziałem tego psa był uwiązany w środku i tylko wystawiła łep przez właz z przodu:)) ale nie zdąrzyłem zrobić zdjęcia z frontu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Toż to nie Bzura a bzdura he,he :))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neszna Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Small biznes po polsku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 normalnie -nie wyróbka -heehheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 Dobrze że nie skończyło się tak! :)))))))))))PS. Ale w sumie tatuś i synek mieli niezłą zabawę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.