Sturmpionier Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Napisano 17 Wrzesień 2007 cześć, mam prośbę o IDprzedmiot jest z aluminium i generalnie można regulować wizjer dzięki temu pokrętłu (ten wyżłobiony fragment)pięknie widoczne sygnowanie fxp 17093"przedmiot zdobyto na Niemcach podczas Powstania Warszawskiego
kopijnik2 Napisano 19 Wrzesień 2007 Napisano 19 Wrzesień 2007 exta...aluminium - coby lufy nie rysować...ciekawą informacją może być średnica aluminiowej części...
Sturmpionier Napisano 18 Wrzesień 2007 Autor Napisano 18 Wrzesień 2007 długość 45 cm.Ostry obraz uzyskuję z odległości kilkunastu metrów. Widzę na wprost. Nie ma w środku żadnej kratki, czy innej podziałki. Jednak dokładnie w samym środku kółka, przez które widać cel, jest taka mała kropeczka.
Sturmpionier Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Napisano 17 Wrzesień 2007 cześć, mam prośbę o IDprzedmiot jest z aluminium i generalnie można regulować wizjer dzięki temu pokrętłu (ten wyżłobiony fragment)pięknie widoczne sygnowanie fxp 17093"przedmiot zdobyto na Niemcach podczas Powstania Warszawskiego
Sturmpionier Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Napisano 17 Wrzesień 2007 i jeszcze jedno foto (sam wyżłobiony fragment)
Pytanie
Sturmpionier
cześć, mam prośbę o ID
przedmiot jest z aluminium i generalnie można regulować wizjer dzięki temu pokrętłu (ten wyżłobiony fragment)
pięknie widoczne sygnowanie fxp 17093"
przedmiot zdobyto na Niemcach podczas Powstania Warszawskiego
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.