kolekcioner13 Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2007 mam pytanie czy ktos nie chce sie wybrac na wzkopki do trojmiasta lub na polwzsep helski, znam w kuznicz miejsce gdzie wzkopalem naboje do MAXIMA lecz musialem juz jechac ale wzkrzwacz nadal piszczal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 A kopałeś na Helu przy tym bunkrze przy torach, przy głównej trasie jadąc po lewej stronie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcioner13 Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2007 nie kopalem w tym miejscu ale znam tzle osob co tzle razy kopalz na helu i nic nie znalazly ale w kuznicz znalazłem duzo naboi do maxima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcioner13 Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2007 pokemon daj mi swoj meil lub numer gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 kol. kolekcjoner proponuje w ustawieniach systemu zmienic jezyk na polski programisty:) bo zamiast y masz z i odwrotnie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlol Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 pokemon ja tam kopałem" , a coś wyszło ciekawego w tym miejscu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek.s Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 Witam.Kolekcioner13 podaj swoj e-mail lub gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.