fakker Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Dzisiejsze 45 minut porannego zbieractwa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Medalik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2007 O takie coś .Ale co? Sowietico... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Monetka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Kolekcja guziczków..Lewy górny jeszcze z kawałkem orinalnego sukna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2007 I takie coś.Jakiś wisiorek? Plombka i poznanśki koreczek" z napisem widocznym pod światło : HARTWIG LATZ POSEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum21/p10709681.jpgTo chyba część od lornetkipozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 hehe byłem dzisiaj w poznaniu :] fajne miasto do streetu. A pól ile wielkich za nim :D macie super miejsca nie to co u mnie mało sie trafia choć nikt nigdy nie szukał :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 18 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2007 Dzisiejsze zbiory" zebrane mimo deszczu .Ciekawsze zdjęcia zamieszczę pożniej.pzdr fakker Ps: Czy ktoś wie jak wyczyścić obrączkę? widoczna na tym dużym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 Witam. Też obstawiam że jest to element lornetki. Wstawił bym foto swojej dla porównania ale gdzieś ją wsiuliłem.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Wczorajsze monetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Po lekkim oczyszczeniu ta z dolnego rzędu środek.Wyglada na jakiś grosz koronny albo cos w tym rodzaju.10 okupacyjna po zastosowaniu mojej nowej kuracji konserwującej "zamieniła się albo raczej rozpuściła sie w niebyt.Znów sie okazało ,że monetki Adolfik miał cieńkie bo wszystko na czołgi poszło.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Obrączka...? i takie coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Grosz SAP czyli Stanisław August Poniatowski.Czy kurowałeś te Adolfy?Gdzies pisałeś wyżej o tym, że potraktowałeś jakiś miedziany medalik ocetem - jeżeli już, to polecam ( z umiarem i bardzo krótkim moczeniem )sok z cytryny.Pole nie za bardzo sprzyja tym monetkom bo i pruska 2ka, która zazwyczaj przechowuje się dobrze, jest mocno skitrana.Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 kol. FAKKER - bardzo proszę o zdjęcie TYŁU tego guziola z kwiatkiem. Ostatnio trafiłem identyk, tylko, że stan opłakany. Może Twoje napisy z tyłu uda się rozszyfrować. Pozdrawiam....CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Sv tych Adolfków mam ,że tak powiem na kopy. Nawet braciak nie chce już ich brać bo przesycenie nastąpiło więc jeden w jedną czy drugą stronę .Poprostu na czymś trzeba poćwiczyć.A w kąpieli octowej to była ta połowka medaliku" z cz I .Póżniej wrzucę co dzisiaj wyszło a pizdziło jakw ....na dworcu.A miałem jechać na ryby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Z powodu awarii cyfrówki / sam popsułem :( / obiecanych zdjęć nie będzie... Cirrus chętnie bym pomógł ale tak jak napisałem u góry...A te litery jak gotyk wygląają... cięszko coś odczytać ale zobacze co sie da zrobic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 30 Październik 2007 Autor Share Napisano 30 Październik 2007 CirrusCX proszę o to tyl guzika .No niestety dopiero teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 30 Październik 2007 Autor Share Napisano 30 Październik 2007 A teraz wyniki ostatnich prac" wszystko Posen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 30 Październik 2007 Autor Share Napisano 30 Październik 2007 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 30 Październik 2007 Autor Share Napisano 30 Październik 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 30 Październik 2007 Autor Share Napisano 30 Październik 2007 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 30 Październik 2007 Autor Share Napisano 30 Październik 2007 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.