Skocz do zawartości

Dzisiaj w Poznaniu cz II

fakker

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
hehe byłem dzisiaj w poznaniu :] fajne miasto do streetu. A pól ile wielkich za nim :D macie super miejsca nie to co u mnie mało sie trafia choć nikt nigdy nie szukał :]
Napisano

Dzisiejsze zbiory" zebrane mimo deszczu .Ciekawsze zdjęcia zamieszczę pożniej.
pzdr fakker

Ps: Czy ktoś wie jak wyczyścić obrączkę? widoczna na tym dużym .

Napisano

Po lekkim oczyszczeniu ta z dolnego rzędu środek.Wyglada na jakiś grosz koronny albo cos w tym rodzaju.10 okupacyjna po zastosowaniu mojej nowej kuracji konserwującej "zamieniła się albo raczej rozpuściła sie w niebyt.Znów sie okazało ,że monetki Adolfik miał cieńkie bo wszystko na czołgi poszło.:)

Napisano
Grosz SAP czyli Stanisław August Poniatowski.
Czy kurowałeś te Adolfy?
Gdzies pisałeś wyżej o tym, że potraktowałeś jakiś miedziany medalik ocetem - jeżeli już, to polecam ( z umiarem i bardzo krótkim moczeniem )sok z cytryny.
Pole nie za bardzo sprzyja tym monetkom bo i pruska 2ka, która zazwyczaj przechowuje się dobrze, jest mocno skitrana.
Sv
Napisano
kol. FAKKER - bardzo proszę o zdjęcie TYŁU tego guziola z kwiatkiem. Ostatnio trafiłem identyk, tylko, że stan opłakany. Może Twoje napisy z tyłu uda się rozszyfrować. Pozdrawiam.
.
.
.
CirrusCX
Napisano
Sv tych Adolfków mam ,że tak powiem na kopy. Nawet braciak nie chce już ich brać bo przesycenie nastąpiło więc jeden w jedną czy drugą stronę .Poprostu na czymś trzeba poćwiczyć.A w kąpieli octowej to była ta połowka medaliku" z cz I .Póżniej wrzucę co dzisiaj wyszło a pizdziło jakw ....na dworcu.A miałem jechać na ryby...
Napisano
Z powodu awarii cyfrówki / sam popsułem :( / obiecanych zdjęć nie będzie...
Cirrus chętnie bym pomógł ale tak jak napisałem u góry...
A te litery jak gotyk wygląają... cięszko coś odczytać ale zobacze co sie da zrobic...
  • 1 month later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie