Skocz do zawartości
  • 0

klamra SS - oryginał

blaszak

Pytanie

Napisano

Czy ktoś z szanownych kolegów mógłby mi na podstawie wyglądu bić z klamry powiedzieć czy to oryginał czy lipa??
będę wdzięczny.
Pozdrawiam!!

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy ktoś z szanownych kolegów mógłby mi na podstawie wyglądu bić z klamry powiedzieć czy to oryginał czy lipa??
będę wdzięczny.
Pozdrawiam!!

Napisano

wedlug mnie to lipa poniewaz nie ma lustrzanego odbicia jak moja na fotce,ale to jest tylko sugestiia.esesmancow raczej nie mozna podejrzewac o takie buble,ale kto wie a jak widac to co mam jest orginal i tym sie kieruje.pozdrawiam

Napisano

wedlug mnie to lipa poniewaz nie ma lustrzanego odbicia jak moja na fotce,ale to jest tylko sugestiia.esesmancow raczej nie mozna podejrzewac o takie buble,ale kto wie a jak widac to co mam jest orginal i tym sie kieruje.pozdrawiam

Napisano

Napisano

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie