kkkk250 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Czy ktoś kopał w Rokitnie koło Błonia?I czy ktoś coś znalazł??
SWaldek Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 O które Rokitno i Błonie chodzi, podaj powiat.
tomekk Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Siema,kopałem w rokitnie na polach w okolicy kościoła, słabe wyniki kilka monetek, a na polu naprzeciwko kościoła przy cmentarzu zatrzęsienie kulek szrapnelowych.pozdrOtomekk
skir Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Gdzie najlepiej kopać i co można znaleźć?Czy nikt nic nie powie?Mieszkam tu i kopałem na PGR i nic nie znalazłem bo nie mam wykrywacza jeśli ktoś chce niech przyjedzie pod adres Rokitno 4/4. Zapraszam i pozdrawiam.
maxim026 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 koledz kopcie w lesie kolo miejscowosci HOLA tam to jest co pokopac, polecam taki mniejszy zagajnik sosnowy ktory rosnie wzdloz hurtowni.. a co takiego jest w Rokitnie 4/4 ?????
skir Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Tu w Rokitnie gdzie ja mieszkam stał niemiecki kościół i cmentarz więc zapraszam pozdro dla wszystkich kopaczy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.