kkkk250 Napisano 15 Wrzesień 2007 Autor Napisano 15 Wrzesień 2007 Czy ktoś kopał w Rokitnie koło Błonia?I czy ktoś coś znalazł??
SWaldek Napisano 15 Wrzesień 2007 Napisano 15 Wrzesień 2007 O które Rokitno i Błonie chodzi, podaj powiat.
tomekk Napisano 15 Wrzesień 2007 Napisano 15 Wrzesień 2007 Siema,kopałem w rokitnie na polach w okolicy kościoła, słabe wyniki kilka monetek, a na polu naprzeciwko kościoła przy cmentarzu zatrzęsienie kulek szrapnelowych.pozdrOtomekk
skir Napisano 18 Wrzesień 2007 Napisano 18 Wrzesień 2007 Gdzie najlepiej kopać i co można znaleźć?Czy nikt nic nie powie?Mieszkam tu i kopałem na PGR i nic nie znalazłem bo nie mam wykrywacza jeśli ktoś chce niech przyjedzie pod adres Rokitno 4/4. Zapraszam i pozdrawiam.
maxim026 Napisano 19 Wrzesień 2007 Napisano 19 Wrzesień 2007 koledz kopcie w lesie kolo miejscowosci HOLA tam to jest co pokopac, polecam taki mniejszy zagajnik sosnowy ktory rosnie wzdloz hurtowni.. a co takiego jest w Rokitnie 4/4 ?????
skir Napisano 20 Wrzesień 2007 Napisano 20 Wrzesień 2007 Tu w Rokitnie gdzie ja mieszkam stał niemiecki kościół i cmentarz więc zapraszam pozdro dla wszystkich kopaczy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.