Msr.X Napisano 14 Wrzesień 2007 Autor Napisano 14 Wrzesień 2007 To chyba będzie trudne zadanie indytyfikacji tej branzoletki,niedojrzałem zadnych grawerów.
anty-szkodnik przysypywacz Napisano 14 Wrzesień 2007 Napisano 14 Wrzesień 2007 Super,zadybisty fant.I oczywiście masz problem z paranormalnym podejściem do sprawy....bo te krzyżyki...?
anty-szkodnik przysypywacz Napisano 14 Wrzesień 2007 Napisano 14 Wrzesień 2007 Skończyłem na dziś przeszukiwać księgi.Może jutro jakiś kolega mi pomoże.Narazie ten łańcuszek jest bardzo cenną rzeczą,i oby taką pozostał :).Pzdr Jac
huk 100 Napisano 14 Wrzesień 2007 Napisano 14 Wrzesień 2007 coś podobnego do fracuskiego nieśmiertelnkia na reke -ale tam nie ma krzyżyków-tak na pierwszy rzut oka mi sie .....
anty-szkodnik przysypywacz Napisano 14 Wrzesień 2007 Napisano 14 Wrzesień 2007 Oglądając ten przedmiot ,pierwsze co rzuca się w oczy ,to nie równe wykonanie części składowych(nie seryjne g...).Wszystkie detale odlane,ale wykańczane ręcznie...a według mnie to już coś!Bądżmy dobrej myśli i zobaczmy co inni powiedzą o Twoim fancie.
Pytanie
Msr.X
To chyba będzie trudne zadanie indytyfikacji tej branzoletki,niedojrzałem zadnych grawerów.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.