ja20 Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Kadet odezwij się dziś na gg jak możesz.Kopiemy jutro może byś się chciał z nami wybrać?Lecimy na fajną miejscówkę i z Garretem pewnie znajdziesz sporo drobiazgów co mój wykrywacz ich nie widzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Słuszny Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Witam!A te hamerykańskie" monetki to tez z wykopu?Pewnie jakis turysta tam bywał.Co do szturmówki to jakoś watpie.Po odczyszczeniu wyglada jakby z aluminium była wykonana i tak mało utleniona.Hmmmm.Ale ja sie tam nie znam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 18 Październik 2007 Autor Share Napisano 18 Październik 2007 Słuszny , masz rację że wygłąda za dobrze , ale jest jaka jest , nie moja wina że tak dobrze się zachowała . a co do centów to z plaży nad wisłą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 20 Październik 2007 Autor Share Napisano 20 Październik 2007 sreberka ze strychu . a myślałem że cały przeszukałem a tu prosze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 20 Październik 2007 Autor Share Napisano 20 Październik 2007 bo napisane jest w piśmie szukajcie a znajdziecie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 29 Październik 2007 Autor Share Napisano 29 Październik 2007 W polu stoi młynek mały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 29 Październik 2007 Autor Share Napisano 29 Październik 2007 szkoda że niema skrzydełek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 29 Październik 2007 Autor Share Napisano 29 Październik 2007 w środku całkiem fajnie zachowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 29 Październik 2007 Autor Share Napisano 29 Październik 2007 nawet jeszcze niezniszczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 29 Październik 2007 Autor Share Napisano 29 Październik 2007 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 29 Październik 2007 Autor Share Napisano 29 Październik 2007 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 29 Październik 2007 Autor Share Napisano 29 Październik 2007 niebawem wybieram się spenetrowac okolice tego mlynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 29 Październik 2007 Autor Share Napisano 29 Październik 2007 troche pierdułek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 29 Październik 2007 Autor Share Napisano 29 Październik 2007 ładny stan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 29 Październik 2007 Autor Share Napisano 29 Październik 2007 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 29 Październik 2007 Autor Share Napisano 29 Październik 2007 Ze specjalną dedykacją dla Ja 20 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny12 Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 witamkadet troche zwolnij poniewaz to jest teren prywatny i j mam go podopieko ten młyn i tam niema nic do szukania tak ze nieżycze sobie zeby tam ktoś kopał .Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny12 Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 30 Październik 2007 Autor Share Napisano 30 Październik 2007 ok czarny . uszanuje własnosc prywatną . ale chętnie bym tam poszperał . mosimy się w końcu spotkac troche poszperac . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny12 Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 witamokej mozemy umówic na to sobote jezely ci to odpowiada Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 30 Październik 2007 Autor Share Napisano 30 Październik 2007 lepiej na niedziele . w sobote wracam z wawy . odezwij się na mejl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 Kadet w czwartek może byśmy się wybrali do Beniaminowa na forty?możliwe że samochodem byśmy się zabrali.jak się nie zmieścimy to byśmy autobusem pojechali, chyba że ty masz możliwość samochodem ruszyć.odezwij się na gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 13 Listopad 2007 Autor Share Napisano 13 Listopad 2007 dzisiejszy godzinny wypadzik za pisz (moj pierwszy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 Na P.f.e. zdjęcie z dzisiejszego wypadziku było już w sobote:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 Kadet kopiesz coś na Mazowszu?Ja tu w Krakowie jestem i nawet wykrywacza nie wziąłem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.