Maniek7_2006 Napisano 11 Wrzesień 2007 Autor Napisano 11 Wrzesień 2007 WitamJestem w posiadaniu takiej oto lunetki, mam pytanie czy da się coś zrobić żeby można było przez nią patrzeć (tzn. żeby widać krzyż i żeby przybliżała)???Jeżeli się da to proszę o pomoc.Z góry dziękujęPozdrawiam
mario33 Napisano 11 Wrzesień 2007 Napisano 11 Wrzesień 2007 Pytania są dwa:- czy jest optyka, tj. szkła ? jak nie to jakim cudem 'ma być widać' ? ;) dostanie samych szkieł jest chyba prawie niemożliwe. Wyjsciem jest kupic replikę ZF i przełożyć szkła. Tylko po co ?- rozumiem, że pierścienie nie działają; możesz próbować drobnymi kroczkami rozruszać je, ale będzie niesamowicie ciężko...
Maniek7_2006 Napisano 11 Wrzesień 2007 Autor Napisano 11 Wrzesień 2007 Jest tyko jedno szkiełko na którym jak mi sie wydaje jest krzyż. z przodu ani z tyłu nie ma szkiełek jest tylko to jedno po srodku.Pierścienie nie działają.Pozdrawiam
Maniek7_2006 Napisano 11 Wrzesień 2007 Autor Napisano 11 Wrzesień 2007 Nie wiem przełozyc szkiełka jakieś lub dorobić u jakiegoś specjalisty???Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.