wojpo7 Napisano 10 Wrzesień 2007 Autor Napisano 10 Wrzesień 2007 prosze o pomoc w identyfikacji tego znaleziska. czy to aparat fotograficzny? znalazłem go na pozycjach niemieckich? jest dośc malutki- wyskokość 5,5 cm szerokość 7 cm - ma nazwę i oznaczenia jak na foto.
kuba321 Napisano 10 Wrzesień 2007 Napisano 10 Wrzesień 2007 Ja Ja Ja Das ist gut fotoaparat - MADE IN POLANDo nawet chyba taki :]http://www.polskieaparaty.republika.pl./sidastrona.htm...CirrusCX
wojpo7 Napisano 10 Wrzesień 2007 Autor Napisano 10 Wrzesień 2007 nazwa i oznaczenia j.w. - prosze o info jakiej produkcji on jest i jesli to aparat to kto go uzywał
wojpo7 Napisano 10 Wrzesień 2007 Autor Napisano 10 Wrzesień 2007 ha ha - serdeczne dzieki za info - chociaż polski to i tak sie ciesze - no i nie jest młody - prawie jak cyfrówka
Pytanie
wojpo7
prosze o pomoc w identyfikacji tego znaleziska. czy to aparat fotograficzny? znalazłem go na pozycjach niemieckich? jest dośc malutki- wyskokość 5,5 cm szerokość 7 cm - ma nazwę i oznaczenia jak na foto.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.