hesler26 Napisano 10 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Mam pytanie odnośnie bagnetu do mas-36.Czy to rzadki fant?Ile można dać za b.dobry stan wykopkowy.Wiem ,że ceny dyktuje rynek,ale tak orientacyjnie.Pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Wrzesień 2007 Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Mnie się dopiero jeden trafił, ale za to strychowiec. Raczej rzadki fant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hesler26 Napisano 10 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2007 Dzięki.Jak dobrze pójdzie to będę miał dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hesler26 Napisano 9 Październik 2007 Autor Share Napisano 9 Październik 2007 No i jest,ale trochę inny niż standardowy.Długość tak jak powinno być 432 mm,dł szpikulca 260mm,tylko głownia jakaś inna.Co o tym sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hesler26 Napisano 9 Październik 2007 Autor Share Napisano 9 Październik 2007 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hesler26 Napisano 9 Październik 2007 Autor Share Napisano 9 Październik 2007 Pomyłka nie głownia,tylko ękojeść". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.