rysiek_d Napisano 9 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2007 witamNa Allegro wyszperałem 2 celty proszę o wasze opinie którą można kupić.http://allegro.pl/item242625428_celta_zeltbahn_niemcy_wh_syg_rbn_1944.htmlhttp://allegro.pl/item240610517_celta_wh_ss_oryginalna_w_100_koniecznie_zobacz_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 9 Wrzesień 2007 Share Napisano 9 Wrzesień 2007 Dobra i jedna i druga, popularne celty WH.Nie ideały ale spokojnie ujdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schutze W. Napisano 9 Wrzesień 2007 Share Napisano 9 Wrzesień 2007 Tą od kolesia tajga14 widziałem na żywo - jest to syf nieprzeciętny i zakup tej celty będzie niewątpliwie dla nabywcy bolesny. Celta jest mocno wyblakła i ma kilka sporych łat (przyjrzyj się uważniej pierwszemu zdjęciu).Z czystym sumieniem bym brał tą od DC - tu chociaż masz wszystko i wyraźnie widoczne na zdjęciach i nie przeżyjesz szoku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 9 Wrzesień 2007 Share Napisano 9 Wrzesień 2007 hehe widziałem na żywo - dlatego pewnie sprzedaje na all - inaczej się nie dało :))))DC - fakt, ta od niego spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schutze W. Napisano 9 Wrzesień 2007 Share Napisano 9 Wrzesień 2007 Ale nie zapominajmy, że ta od Tajgi jest WH i SS... a nie tylko zwykła i pospolita WH :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harnas Napisano 9 Wrzesień 2007 Share Napisano 9 Wrzesień 2007 Z innej beczki. Stałem sie posiadaczem celty ale tak zasyfiałej przez tłusty kurz że.... Wgryzł sie w materiał. Jak wyczyścić by nie wyblakło to i owo? Pralnia chemiczna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysiek_d Napisano 9 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2007 a cena nie za wysoka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schutze W. Napisano 9 Wrzesień 2007 Share Napisano 9 Wrzesień 2007 Bardziej by mi za nią pasowała cena 200zł, ale w gorszym stanie celty schodziły za większą kasę... więc myślę, że jest to mimo wszystko rozsądna kwota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 9 Wrzesień 2007 Share Napisano 9 Wrzesień 2007 Harnaś- wypierz ją ręcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scapa flow Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 Handlowalem z DC w przeszlosci i musze powiedziec, ze jestem z transakcji z Michalem bardzo zadowolony. Dla mnie wybor bylby prosty kupte od DC-4001pozdrscapa flow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.