bylin Napisano 9 Wrzesień 2007 Autor Napisano 9 Wrzesień 2007 Witam, Posiadam taką furażerkę jak zamieszczona na zdjęciach. Jako, że jestem kompletnym laikiem prosiłbym o określenie jaka jednostka stosowała akurat takie samo nakrycie głowy. Proszę także o inne, możliwe informacje o niej.Pozdrawiam
bylin Napisano 9 Wrzesień 2007 Autor Napisano 9 Wrzesień 2007 Czy da się określić czy jest to orginał czy kopia? Ile może być warta? Otrzymałem ją w prezencie od znajomej która handluje odzieżą używaną i znalazła ją wraz z kilkoma innymi nakryciami głowy w towarze przywiezionym z Niemczech.
01111977 Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 Wedlug mnie to oryginal.Metka z kodem RZM.Watpie by komus chcialo sie oddawac ladne repliki na szmaty.Jesli odziez przyjechala z niemiec austrii itd.to wciaz takie fanty sie zdarzaja.Jak widac w bardzo przyzwoitym stanie.Kiedys widzialem piekna panterke z ciucholandu.Co ja bym dal...Pzdr
bylin Napisano 9 Wrzesień 2007 Autor Napisano 9 Wrzesień 2007 Witam, Posiadam taką furażerkę jak zamieszczona na zdjęciach. Jako, że jestem kompletnym laikiem prosiłbym o określenie jaka jednostka stosowała akurat takie samo nakrycie głowy. Proszę także o inne, możliwe informacje o niej.Pozdrawiam
bylin Napisano 9 Wrzesień 2007 Autor Napisano 9 Wrzesień 2007 ?metka? z informacjami wewnątrz czapki - dodam, że furażerka to mały rozmiar.
Pytanie
bylin
Witam,
Posiadam taką furażerkę jak zamieszczona na zdjęciach. Jako, że jestem kompletnym laikiem prosiłbym o określenie jaka jednostka stosowała akurat takie samo nakrycie głowy. Proszę także o inne, możliwe informacje o niej.
Pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.