mateusz2005 Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 witamdo CirrusCX moneta do identyfikacji z 7 i 8 fotki od góry postu to Zakon Krzyzacki,Szeląg Michał Kuchmeister (1414-1422).Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz2005 Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 Witam identyfikacja fantów kol.Menzo1/Ta malutka monetka to Denar Władysława Warneńczyka (1434-1444)2/krzyżak" -Zakon krzyżacki-kwartnik Winrycha von Kniprode (1351-1382)Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menzo Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 Ok, dzięki mateusz2005+++Pozdro+++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 Zgodnie z obietnicą oto fotki tej niby klamerki i fancików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 12 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2007 Sztukmistrz - Twoja klamerka to piękna sprawa :] Moja przy niej blednie :) Pozdrawiam...CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 I fanciki towarzyszące,ten szereg na dole był tam w dużych ilościach,pełnych też,ale ja nie czuję klimatu militarnego więc zostały na miejscu,trochę głębiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 12 Wrzesień 2007 Share Napisano 12 Wrzesień 2007 I jeszcze tak.Tak więc Panowie oponęci to jednak raczej sprawa wojskowa.Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 To wyszło dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 Dryga strona,a więc nie zawsze są oznakowane-jeśli to byłoby takie samo przeznaczenie jak klamerka którą wcześniej przedstawiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 mam podobne:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 i bicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 Suchy,klamerka identyczna jak moja,z tym że moja ma literki WB.A ta moja z dzisiaj jest identyczna jak ta od Cirrusa,lecz chyba Cirrusa leżała w wapiennej glebie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 ciekawe te bicia, inny producent?;] a z ciekawosci w jakich stronach kraju smigacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 15 Wrzesień 2007 Share Napisano 15 Wrzesień 2007 Tak z denia konspiro to moja klamerka jest z Chojnic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 16 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Moja klamerka leżała w glinie. Niestety taka ziemia. Klamerka z woj. pomorskiego. Bywam czasami w Chojnicach :] Pozdrawiam....CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sztukmistrz Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Cirrus,ten rejon.. w stronę Brus, to miejscami bardzo ciekawy ! Niestety miejscami zupełna pustynia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 16 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Dokładnie - Brusy. Jeszcze jak nie miałem w planach wykrywacza, będąc w tych okolicach z rodzicami na grzybach (stare czasy)skakałem po przydrożnej skarpie, pamiętam dokładnie jak osunięta ziemia odsłoniła ludzkie kości i buty. Teraz jak mam wykrywacz, zawsze chciałem się udać w tamto miejsce, ale jakoś nie mogę się zebrać. Może kiedyś... te tereny kryją naprawdę ciekawe historie. Ale mnie interesują zupełnie inne czasy :) Pozdrawiam....CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 16 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2007 A jak już jesteśmy przy temacie Napoleońskim... Zdjęcie z dzisiaj - spotkałem Panów w parku :]...CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menzo Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Wczorajszy fant nr.1 z NASZEJ drogi". +++Pozdro+++++++++++++++++++++++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.