Skocz do zawartości

Rutus U2 przełącznik

dronx

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam zepsuł mi sie przełącznik trybów pracy w RU2, wienm że temat był już poruszany ale nie moge znaleźć gdzie w necie można kupić taki przełącznik. Jak ktoś może mi pomóc prosze o podesłanie linka na meila u216@o2.pl lub pompa102@wp.pl. Proszę o nie podawanie linków na forum bo usuną posta.
Dzieki pozdrawiam Dronx
Napisano
jeśli dostał się tam piach to możesz sam go wyczyścić przełącznik wyciągając, jeśli coś poważniejszego to skontaktuj się z rutusem. znając życie dostaniesz po kilku dniach przełącznik pocztą ;)
Napisano
A w sklepach elektronicznych nie ma? Mogę się założyc, że dostaniesz tam taki lub podobny przełącznik.
Niestety przełącznik w tym wykrywaczu nie jest najlepszy. U mnie w ciągu 1 roku jak mam wykrywacz też się popsuł.Na szczęście wymienili. Owijaj go czymś żeby się nie zapiaszczył.
Napisano
Przełącznik nie nadaje się już do reeneracji a sklepach szkałem ale są tylko dwu pozycyjne a środek jest całkiem inny więc proszę o pomoc.

pozdr Dronx
Napisano
Mialem ten sam problem. Jesli chcesz go od producenta to dzwon do niego - maili nie pisz bo nie doczekasz sie odpowiedzi. Ja kupilem go tu http://www.tme.pl/katalog/index.phtml
Napisano
ja mam zakryty folią ktora sie trzyma za pomoca tasmy klejacej :] i piaseczek sie nie dostaje. myslalem nad innym przełącznikiem, jak znajde jakis w elektronicznym to zmienie. moze taki z gumka co przeciw zabrudzeniu bedzie.
Napisano
o jaki wam przełącznik chodzi? W dobrym powtarzam w dobrym sklepie elektronicznym kupisz każdy przełacznik i wątpie żeby rutus stosowal nietypowe.Ja mam w solarisie 2 pozycyjny ale 3 pozycyjne z zerem pośrodku kupisz wszedzie.Dwa rzedy styków czy jeden i zero po środku koszt około 1 do 1,5zł.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie