dronx Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Napisano 8 Wrzesień 2007 Witam zepsuł mi sie przełącznik trybów pracy w RU2, wienm że temat był już poruszany ale nie moge znaleźć gdzie w necie można kupić taki przełącznik. Jak ktoś może mi pomóc prosze o podesłanie linka na meila u216@o2.pl lub pompa102@wp.pl. Proszę o nie podawanie linków na forum bo usuną posta. Dzieki pozdrawiam Dronx
sauroon Napisano 8 Wrzesień 2007 Napisano 8 Wrzesień 2007 jeśli dostał się tam piach to możesz sam go wyczyścić przełącznik wyciągając, jeśli coś poważniejszego to skontaktuj się z rutusem. znając życie dostaniesz po kilku dniach przełącznik pocztą ;)
Luke Napisano 8 Wrzesień 2007 Napisano 8 Wrzesień 2007 A w sklepach elektronicznych nie ma? Mogę się założyc, że dostaniesz tam taki lub podobny przełącznik.Niestety przełącznik w tym wykrywaczu nie jest najlepszy. U mnie w ciągu 1 roku jak mam wykrywacz też się popsuł.Na szczęście wymienili. Owijaj go czymś żeby się nie zapiaszczył.
dronx Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Napisano 8 Wrzesień 2007 Przełącznik nie nadaje się już do reeneracji a sklepach szkałem ale są tylko dwu pozycyjne a środek jest całkiem inny więc proszę o pomoc. pozdr Dronx
DarekD Napisano 8 Wrzesień 2007 Napisano 8 Wrzesień 2007 Kontakt z Rutusem usunie problem bezboleśnie.
Spiderski Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 Wal prosto do Rutusa telefon znajdziesz na jego stronie, miły gość napewno tobie pomoże.pozdrawiamArtur
palacz Napisano 10 Wrzesień 2007 Napisano 10 Wrzesień 2007 Mialem ten sam problem. Jesli chcesz go od producenta to dzwon do niego - maili nie pisz bo nie doczekasz sie odpowiedzi. Ja kupilem go tu http://www.tme.pl/katalog/index.phtml
dronx Napisano 10 Wrzesień 2007 Autor Napisano 10 Wrzesień 2007 Dzięki za podpowiedzi już dzwonie:)) pozdr dronx
DJ MHz Napisano 10 Wrzesień 2007 Napisano 10 Wrzesień 2007 ja mam zakryty folią ktora sie trzyma za pomoca tasmy klejacej :] i piaseczek sie nie dostaje. myslalem nad innym przełącznikiem, jak znajde jakis w elektronicznym to zmienie. moze taki z gumka co przeciw zabrudzeniu bedzie.
rubin Napisano 10 Wrzesień 2007 Napisano 10 Wrzesień 2007 o jaki wam przełącznik chodzi? W dobrym powtarzam w dobrym sklepie elektronicznym kupisz każdy przełacznik i wątpie żeby rutus stosowal nietypowe.Ja mam w solarisie 2 pozycyjny ale 3 pozycyjne z zerem pośrodku kupisz wszedzie.Dwa rzedy styków czy jeden i zero po środku koszt około 1 do 1,5zł.
matrix14xxx Napisano 18 Wrzesień 2007 Napisano 18 Wrzesień 2007 Mi doszedl po 4 dniach poczta i wysylka i to za free.pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.