gallegher Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Napisano 7 Wrzesień 2007 Będąc ostatnio na MRU znalazłem w okolicach Pz.W. 724 coś a`la guzik... Jeśli ktoś coś wie na temat zawartych na nim danych prosiłbym o info.Z góry Dzięki.
gallegher Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Napisano 19 Wrzesień 2007 Naturalnie ze posiada uszko - widać na pierwszym zdjęciu że nie leży płasko :)Wrzucam foto drugiej strony - robione przed sekundą...Oprócz uszka żadnych oznaczeń...
gallegher Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Napisano 7 Wrzesień 2007 Będąc ostatnio na MRU znalazłem w okolicach Pz.W. 724 coś a`la guzik... Jeśli ktoś coś wie na temat zawartych na nim danych prosiłbym o info.Z góry Dzięki.
Rahirha Napisano 16 Wrzesień 2007 Napisano 16 Wrzesień 2007 Cześć. Niestety nie piszesz czy posiada uszko, jeśli go nie ma to prawdopodobnie żeton. Najlepiej zapodaj drugą stronę fanta. Pozdrawiam.
1000WATT Napisano 19 Wrzesień 2007 Napisano 19 Wrzesień 2007 Nie wiem czy dobrze kombinuje ale wydaje mi się ,że już kiedyś coś podobnego znalazłem i wg. mnie guzik powstał przy wtórnym wykorzystaniu nadwyżek produkcyjnych np.blaszek znamionowych lub z powodu braku innych materiałów.Pod koniec wojny Niemcy robili różne dziwne rzeczy z powodu braków materiałowych.
Rahirha Napisano 19 Wrzesień 2007 Napisano 19 Wrzesień 2007 Cześć w celu sprostowania. sam w swoim poście napisałeś coś a`la guzik" czyli nie byłeś pewny pomimo tego,że miał uszko, którego nie pokazałeś. Ponadto, to, że ie leży płasko" nie świadczy, że przedmiot ma uszko. Mogłeś oprzeć przedmiot w celu zrobienia wyraźniejszego zdjęcia. Pozdrawiam :)
Pytanie
gallegher
Będąc ostatnio na MRU znalazłem w okolicach Pz.W. 724 coś a`la guzik... Jeśli ktoś coś wie na temat zawartych na nim danych prosiłbym o info.
Z góry Dzięki.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.