rav79 Napisano 2 Wrzesień 2005 Share Napisano 2 Wrzesień 2005 Wyszków - miasto opryszków (kiedyś było ale już ich przetępiliśmy i zostało tylko drobne badziewie w świecących dersach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DjOLO Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 A ja pochodze z Tychów, i tam mieszkam.Jakby ktoś był z okolic chętnie bym z nim porozmawiał :) GG 6988292Pozdrawiam Olek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Blatter Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Jam ze Stąporkowa, powiat konecki, woj. świetokrzyskie,[mój blok stoi koło zbiorowego grobu Niemców, ot ciekawostka.][więcej o tym na www.freiwilligecrew.poszukiwania.pl]Nie kopę jeszcze, sprzętu brak :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basia1 Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Gloskow k/Piaseczna.W-wskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kender Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 Witam, nowy sącz, doświadczenia brak ale jkby co to chętnie komuś popomagam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michu69 Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 Jedynak z MRU???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crimson Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 Hej! jestem z Kartuz, woj Pomorskie. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi550 Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 Witamy- Paczka wytrwałych zapaleńców z miasta Szczecineka, z Niemiecka zwanego Nojstettin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
armen Napisano 23 Październik 2005 Share Napisano 23 Październik 2005 jak wszyscy to wszyscy no ija tesz armen okolice Jel gory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirpavlo Napisano 24 Październik 2005 Share Napisano 24 Październik 2005 WitamPAWEŁ-ŻARY-prawa miejskie 1260rPOZDRO ;O) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robin Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 Witam Lębork się kłania pomorze srodkowe na trasie z Wejherowa do Słupska 30 km do morze Łeby .JEsli ktos jest z mojej miescowosci albo biskiej okolicy prosze o kontak .W celu wspulnego wypadu na wykopki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiaczek67 Napisano 25 Październik 2005 Share Napisano 25 Październik 2005 Opole. jak ktos szuka chetnego na wypady w okolice Opola to czekam na emeila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSzuder Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 Rzeszów - jak narazie młody wiek i brak sprzętu :( (co do sprzętu - będzie z początkiem 2006 ;)) gg:3740262PozdrawiamSzuder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraser Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 heyka everybody, jestem Przemo, aktualnie mieszkam w Poznaniu ;(. Ale na szczęście przez 25 lat mieszkałem w Janowicach koło Jeleniej Góry i te okolice znam jak własą kieszeń. chętnie poznam kogoś do wspólnych wypraw i orki :). moje namiary:SKYPE: fraser74, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeber Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 Kołobrzeg, czy jak kto woli... Kolberg. Klaniam się ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin.lubuskie Napisano 13 Listopad 2005 Share Napisano 13 Listopad 2005 Pozdrawiam ja jestem z Nowej Soli woj Lubuskie szukam kapana z okolicy bliskiej i dalekiej razem zawrze razniej jeżeli ktos miałby ochote na wspulne wypady to będzie bardzo miło muj adres marcin.lubuskie@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
watrycy Napisano 15 Listopad 2005 Share Napisano 15 Listopad 2005 Stara, poczciwa Galicja - Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu1pak Napisano 27 Listopad 2005 Share Napisano 27 Listopad 2005 witam jestem z ustronia pozdrowienia dla sąsiada szczura" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kristif Napisano 3 Grudzień 2005 Share Napisano 3 Grudzień 2005 Witam.Kłania się Świdnica ostatnich Piastów.To u nas AH po sądach ciągali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mach Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 Marki, te za ścianą Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tukan Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 Rumia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszpe Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 z Krakowa, pozdrawiam mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rado26 Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 Stalowa Wola pozdrawia ...rado26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 Otwock rulez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pluton Napisano 24 Grudzień 2005 Share Napisano 24 Grudzień 2005 Warszawa grochow .Poznam kogos na wykopki.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.