Skocz do zawartości

HS czy Solaris

hombre1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam Wszystkich!Chciałem zapytać jako poczatkujący,co bardziej polecacie na militarkę tj.Smętka,czy Solarisa.Z góry dzięki za pomoc.PS.Mam możliwość kupna używanych ww.wykrywaczy(HS-500,Solaris-800zł)
Napisano
Jeden i drugi sie nadaje,i ceny które tu napisałeś są dobre".Ja ma hs-3 militaria super,z rozróżnianiem kolorków gorzej,ze słuchawkami czulszy na drobnice,trzeba naprawde dużo chodzić żeby dobrze go poznać.Ale pamiętaj podstawa to dobra miejscówka,sprzet to 30%sukcesu.Aha w smętku baterie wystarczają na 6 miesiecy chodzenia.
Napisano
Hs-3 to naprawdę dobry głęboki sprzęt idealny na militaria. Bardzo ergonomiczny baterie działają bardzo długo. Osobiście chodzę w słuchawkach na automatyce z cewką 37cm i jestem bardzo zadowolony. Mam jeszcze Garretta z przystawką two-box - ale smętka nie sprzedam nigdy jest fantastyczny !!!! Solarisa nie znam........
Napisano
ja zawsze miałem kłopot z namierzeniem smętkiem przedmiotu i kopałem spore dołki. Zasięg rzeczywiście ma super ale nie dla każdego to jest najważniejsze :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie