lepper Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Napisano 5 Wrzesień 2007 Co powiecie na temat tego wykrywacza ?http://www.allegro.pl/item229088989_profesjonal_wykrywacz_metali_metalu_wykrywacze_f_g.html
Darek419 Napisano 5 Wrzesień 2007 Napisano 5 Wrzesień 2007 Niech cię ręka boska broni żebyś to kupował.Dobre do szukania kluczy pod dywanem.pozdro
krystian-szabla Napisano 5 Wrzesień 2007 Napisano 5 Wrzesień 2007 dozbieraj 150 zl i kup na allegro ace 150 :)
ColdDemons Napisano 5 Wrzesień 2007 Napisano 5 Wrzesień 2007 @Lepper o co Ci chodzi???? Przecież kilka postów niżej mówisz że jesteś posiadaczem tej wykrywki i bardzo ją zachwalasz!!!!! Chyba jako jedyny na tym forum!!!!
ColdDemons Napisano 5 Wrzesień 2007 Napisano 5 Wrzesień 2007 zapomniałem o linku http://www.odkrywca.pl/jaki-tani-wykrywacz-,501064.html#501064
pattern1937 Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 Witam!No to nieźle się porobiło, koleś lepper coś zmyśla. Może chciał sie spytać, co powiemy na temat tego szajsu?? hahaha
stedke Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 hehehe sprzedajacy jest z ZG... moze sie ustawie z nim na testy :D on z tym czyms ja z Solarisem :>a fanty ktore sa na fotkach z tej aukcji... chyba juz gdzies widzialem w necie na jednym z forow :)pozdro
lepper Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Napisano 8 Wrzesień 2007 Poprostu nie wiem juz co o nim myslec bo na kazdym wypadzie do lasu cos znajduje i dla mnie jest to sukces. Lecz wiem ze ludzie na nie go klną dlatego pytam ile zeczy trzeba znalesc w jeden dzien zeby wykrywacz byl dobry ?Bo to ze obrazki na tej alkcji tego co koles ponoc nim wykopal wiem ze to kit. Ale naprawde z 20 cm potrafi mi luske zobaczyc wiec jak dla mnie to nie jest zle
ColdDemons Napisano 8 Wrzesień 2007 Napisano 8 Wrzesień 2007 To się może pochwał co nim znalazłeś daj jakieś foty!!! Wszyscy chętnie zobaczymy co ten sprzęt potrafi!!!!:)
lepper Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Napisano 8 Wrzesień 2007 aha chcialbym podkreslic ze bylem z nim w pleneze dopiero 4 razy wiec duzo ich nie ma
lepper Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Napisano 8 Wrzesień 2007 Prosze. Wiem ze jest tego malutko ale tak jak mowi bylem tylko 4 razy na wykopkach" http://img160.imageshack.us/my.php?image=p9080071jl0.jpg
lepper Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Napisano 8 Wrzesień 2007 Nie znam sie na tym i tylko z wlasnego doswiadczenia mowie jaki on jest. Nie musicie po mnie jechac. Te okulary i sztylet znalazlem w tej niemieckiej puszce (chlebaku) i dlatego sa swietnie zachowane jak tylko odkonserwuje pozostalą częsc tego noza czyli rączke i pochwe to zademonstruje calkowite zdjecie. Aha i mam prosbe czy moze ktos zidentyfikowac te luski ? http://img160.imageshack.us/my.php?image=p9080073oc4.jpg
ja20 Napisano 8 Wrzesień 2007 Napisano 8 Wrzesień 2007 popatrzcie co ten koleś jeszcze sprzedaje.Te zabawki na biegunach są fajne.Kolego Lepper, ja zaczynałem z wykrywaczem co na 15 cm łuskę mauserowską z mosiądzu widział i dyskryminacji w nim nie było.2 lata z nim śmigałem i to z 3 kumplami miałem na spółkę.Ja bym radził go sprzedać do póki się nie rozleciał dołożyć i kupić coś lepszego.
Spiderski Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 Ta największa łuska może być od MG, a te małe to chyba Mosin.Ale nie wiem bo są bardzo zjedzone. pozdrawiamArtur
lepper Napisano 9 Wrzesień 2007 Autor Napisano 9 Wrzesień 2007 Co oznacza to: popatrzcie co ten koles jeszcze sprzedaje" ??
Leszel Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 To znaczy ze ten sprzedawca sprzedaje przede wszyskim zabawki a wykrywacze" przy okazji. przez 4 wypady tylko tyle łusek? Powiem Ci ze gdybys w te miejsca wpadł z rutusem, hs-3 lub nawet monetkowym ace to bys o wiele wiele wiecej znalazl... mozesz mi powiedziec gdzie szukasz?
lepper Napisano 9 Wrzesień 2007 Autor Napisano 9 Wrzesień 2007 Znalazłem dużo więcej łusek ale po co mi one wziełem kilka żeby zidentyfikować je na forum a poza tym radziecki granat i cały pocisk moździerzowy które zostały w lasie. A szukam w Bielsku.
Leszel Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 Znajdujesz łuski i ich nie zabierasz? Jaaasne... to po co idziesz do lasu? Na spacerek? Ja przez DWA dni znalazlem dziesiątki pocisków (szwaki WJty, mg 151) i ze 5 czy 6 przeciwpancerniaków, mase ttkek, mauserowek, sporadycznie i wieksze kalibry (nawet jednego flaka), a oprócz tego sporo guzików wojskowych, lusek mysliwskich, rakietnic (niektóre nawet sprawne szwabskie alumijki), przedwojenne monety itd itd a szukam uznawaym za sredni wykrywacz garretem ace 150, porówaj to do osiagów Twojego sprzetu... Ja sie musze do tego Twojego lasu wybrać bo wiedze ze marnuje sie jego potencjal:)
ColdDemons Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 @Leszel ja również znajduję łuski i ich nie zbieram!!! @Leszel dawaj zdjęcia tych swoich skarbów szczególnie guziczków i monet!!! Bo jak na razie na IOH widziałem same łuski.
Leszel Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 No znaczy wiesz - ja tez nie wszystkie (ale większosc owszem - nie zabieram wspolczxesnych i mocnych destruktów i juz czasem TTek mi sie nie chce) ale gdy bylem na etapie leppera to ciagnolem wszystko. A guziki to wprawdzie same LWP - ale zawsze guziczki (ale jak baardzo Ci zalezy to dam foto potem)
Leszel Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 Juz nie wspominając o tym ze nietety nie wszystko obecnie posiadam - czesc niestety bylem zmuszony oddac z powodu tak zwanego podziału łupów ze wzgledu na to ze miejscówke doradziła osoba która sobie za to duzo liczyła...
ColdDemons Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 Nie nie guziorów LWP nie chcę oglądać!!! Mam ich pełno w domu.
lepper Napisano 9 Wrzesień 2007 Autor Napisano 9 Wrzesień 2007 Jaki jest ten moj etap ? Mam 10 tych łusek wiec po co mi więcej ? Jak znajde inny rodzaj to jesne ze go wezme ale dzis znów znalazlem ich z 20 i uwazam ze nie sa mi potrzebne skoro juz mam kilka.
lepper Napisano 9 Wrzesień 2007 Autor Napisano 9 Wrzesień 2007 Ok skoro już tak ładnie wszystko gra to niech ktoś mi poradzi jaki wykrywacz kupic. Cena nie moze przewyższać 500zł
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.