Skocz do zawartości

Co lepsze na militarkę??

f35jsf

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
nie chce mi sie pisac wiec wklejam swoja wypowiedz z drugiego" forum :

Witam!
swojego Solarisa posiadam od pazdziernika 2006.
na poczatku klnelem plulem sobie w twarz ze kupilem to polskie adziewie" sorry Panie Rutyna
ale z czasem sie powoli uczylem.
wg mnie Solaris nie jest prostym wykrywaczem,wczesniej przez ok 6 lat chodzilem z dobrym jablem,troszke ze smetkiem jak i fisherem.
kopie tylko militarke zadnych kolorow itd.
na poczatku chodzilem tylko w dynamice bo ja rozumialem.starsznie meczylem sie na statyku.
ale od kilkunastu wyjazdow wyczailem" ustawienia z pomoca Pana Rutyny (thx) i jest naprawde zaje...cie.
wykrywacz gleboki",ladnie dyskryminuje,nie je baterii,w miare lekki i wygodny.
ogolnie jestem bardzo zadowolony,kto wie moze kiedys jak skonczy sie zakazane zelastwo w ziemi kiedys przejde na kolorek a wtedy wejde ponownie dynamika ale mam nadzieje ze to szybko nie nastapi
Napisano
to proste, czułość na godz 3, dyskryma na 12, vol wg uznania, zero na 12 plus 1mm w prawo, i latasz bratku po kolorkach że ho ho !!! żelastwo gabarytowo od kombimerek w góre, daj dyskryme na 2/3, tj 70 stopni. Proste jak kręgosłup wężą, pozdr.
Napisano
dyskryminacja ustawiona nisko tz. nie wiecej jak na godzine 9.
wzmocnienie skali 1, srodek skali 6.

to sa moje ustawienia na glebokie kopanie.przy nic szarpnelem tydzien temu helm z ok. 110cm
gleba to piaseczek w iglastym lesie wiec nie jest najgorzej.
pozdro
Napisano
Zobacz na stronie Proscan forum dział nowości.Temat nowy polski sprzet Relic.Nie sądze aby coś innego nadawało się lepiej do militarki,no i firma Mrand to jak flaga biało czerwona na pałacu prezydenckim.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie