f35jsf Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Napisano 5 Wrzesień 2007 No właśnie co lepsze jabel czy rutus solaris?? i co najważniejsze dlaczego??:)) Z góry dzięki za odpowiedzi.
matrix14xxx Napisano 5 Wrzesień 2007 Napisano 5 Wrzesień 2007 dyskryminacja podstawa jabelem chcesz kazdego gwozdzia kopac?pzdr
f35jsf Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Napisano 5 Wrzesień 2007 Też bardziej skłaniam się na solarisa. A jak z zasięgami?? Ktoś ma jakieś doświadczenia??
stedke Napisano 5 Wrzesień 2007 Napisano 5 Wrzesień 2007 nie chce mi sie pisac wiec wklejam swoja wypowiedz z drugiego" forum :Witam! swojego Solarisa posiadam od pazdziernika 2006. na poczatku klnelem plulem sobie w twarz ze kupilem to polskie adziewie" sorry Panie Rutyna ale z czasem sie powoli uczylem. wg mnie Solaris nie jest prostym wykrywaczem,wczesniej przez ok 6 lat chodzilem z dobrym jablem,troszke ze smetkiem jak i fisherem. kopie tylko militarke zadnych kolorow itd. na poczatku chodzilem tylko w dynamice bo ja rozumialem.starsznie meczylem sie na statyku. ale od kilkunastu wyjazdow wyczailem" ustawienia z pomoca Pana Rutyny (thx) i jest naprawde zaje...cie. wykrywacz gleboki",ladnie dyskryminuje,nie je baterii,w miare lekki i wygodny. ogolnie jestem bardzo zadowolony,kto wie moze kiedys jak skonczy sie zakazane zelastwo w ziemi kiedys przejde na kolorek a wtedy wejde ponownie dynamika ale mam nadzieje ze to szybko nie nastapi
Winchester Napisano 5 Wrzesień 2007 Napisano 5 Wrzesień 2007 Możesz zapodac te ustawienia tu na forum albo na aleks12345@interia.pl będe wdzięczny.
havir Napisano 5 Wrzesień 2007 Napisano 5 Wrzesień 2007 to proste, czułość na godz 3, dyskryma na 12, vol wg uznania, zero na 12 plus 1mm w prawo, i latasz bratku po kolorkach że ho ho !!! żelastwo gabarytowo od kombimerek w góre, daj dyskryme na 2/3, tj 70 stopni. Proste jak kręgosłup wężą, pozdr.
stedke Napisano 5 Wrzesień 2007 Napisano 5 Wrzesień 2007 dyskryminacja ustawiona nisko tz. nie wiecej jak na godzine 9.wzmocnienie skali 1, srodek skali 6.to sa moje ustawienia na glebokie kopanie.przy nic szarpnelem tydzien temu helm z ok. 110cmgleba to piaseczek w iglastym lesie wiec nie jest najgorzej.pozdro
havir Napisano 5 Wrzesień 2007 Napisano 5 Wrzesień 2007 generalnie to porównałeś kaszlaka z golfem 4, kaszlak mniej pali, tańsze części :)
havir Napisano 5 Wrzesień 2007 Napisano 5 Wrzesień 2007 sorki, ale nie czaje, co znaczy wzmocnienie skali 1, srodek skali 6."?
f35jsf Napisano 6 Wrzesień 2007 Autor Napisano 6 Wrzesień 2007 Ano właśnie wszystko ma swoje wady i zalet (zady i walety:)) dlatego pytam.
anRO Napisano 8 Wrzesień 2007 Napisano 8 Wrzesień 2007 Zobacz na stronie Proscan forum dział nowości.Temat nowy polski sprzet Relic.Nie sądze aby coś innego nadawało się lepiej do militarki,no i firma Mrand to jak flaga biało czerwona na pałacu prezydenckim.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.