DamianLca Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Napisano 3 Wrzesień 2007 Bardzo proszę o Id, a w szczególności interesuje mnie ta rękojeść. Bardzo proszę o wszystkie spostrzeżenia i uwagi. Pozdrawiam: DamianLca
kopijnik2 Napisano 4 Wrzesień 2007 Napisano 4 Wrzesień 2007 http://odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=390395#391375
DamianLca Napisano 4 Wrzesień 2007 Autor Napisano 4 Wrzesień 2007 Dzięki ,,havir,, za poradę. Z tego co czytam w tym drugim linku( Pozdrawiam twórce) mogę mieć nadzieje, że mój sztylecik jest wykonany indywidualnie i tylko jest taki jeden???
kopijnik2 Napisano 4 Wrzesień 2007 Napisano 4 Wrzesień 2007 różnie bywało...od produkcji własnej(jednostkowej), do warsztatów rzemieślniczych...czyli zapełnienie luki rynkowej...
DamianLca Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Napisano 3 Wrzesień 2007 To nikt nic nie wie na temat tego sztyletu, żadnych przepuszczeni??? Może przynajmniej powiedzcie jak myślicie czy ten kordzik jest współczesny czy stary. Każda opinia mile widziana:) Pozdrowionka!!!
DamianLca Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Napisano 3 Wrzesień 2007 Bardzo proszę o Id, a w szczególności interesuje mnie ta rękojeść. Bardzo proszę o wszystkie spostrzeżenia i uwagi. Pozdrawiam: DamianLca
DamianLca Napisano 4 Wrzesień 2007 Autor Napisano 4 Wrzesień 2007 To co naprawdę nic nikt nie wiem :(
havir Napisano 4 Wrzesień 2007 Napisano 4 Wrzesień 2007 link pasuje jak ulał, szkoda że tylu parszywych leni nie posługuje sie wyszukiwarką...
Pytanie
DamianLca
Bardzo proszę o Id, a w szczególności interesuje mnie ta rękojeść. Bardzo proszę o wszystkie spostrzeżenia i uwagi.
Pozdrawiam: DamianLca
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.