ja20 Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 moje są całkowicie puste.nie podnosiłbym i nie brał ze sobą jak bym nie widział, że nic w środku nie ma.moje znalazłem w Dolinie Śmierci koło przełęczy Dukielskiej.leżały w strumyku.podobno kiedyś wszędzie było takich pustych.kiedyś widziałem na forum fotkę drogi wyłożonej takimi minami.
yano Napisano 2 Wrzesień 2007 Autor Napisano 2 Wrzesień 2007 Moja też jest pusta. Przedstawiam dowód, żeby nie było jakichkolwiek wątpliwości.
yano Napisano 2 Wrzesień 2007 Autor Napisano 2 Wrzesień 2007 Przybliżone wymiary w milimetrach: wysokość- 155, średnica zewnętrzna- 72, długość do stożka- 140, grubość płaszcza- 20 mm.
ZUBIKED Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 http://www.lexpev.nl/mines/germany/stockminebeton.html
yano Napisano 2 Wrzesień 2007 Autor Napisano 2 Wrzesień 2007 OK- dziękuję. Szybciej odpowiadasz niż ja piszę;)
ja20 Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 witam.taka mina to jakiś wielki rarytas? bo ja ostatnio znalazłem 3(z czego jedna w farbie). były puściutkie, więc sobie wziąłem.
Pytanie
yano
Proszę o podpowiedź- co to za element?
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.