kaczor70 Napisano 2 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2007 znalazłem cos takiego moze ktos wie co to jest,mam inne fotki moge dosłac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 daj inne fotki bo wydaje mi sie iż te dwa elementy były połączone ze sobą spawem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor70 Napisano 2 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2007 to jest całosc ,to nie spaw to taka ozdóbka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 witam ja tesz znalazlem cos takiego na pozycjach piepwszo wojennych Austriackih Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartraj Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 jest to środkowa fajerka ze starego pieca tzw. kozy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 A CO TO JEST TA FAJERKA BO NIEMAM POJECIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal7589 Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 W kuchniach węglowych ma także swój użytek,w blasze jest okrągłe wycięcie, które zasłaniają zmniejszające sie pierścienie,a to jest właśnie zakończenie, środek ta fajerka!Jak moja babka chciał szybko coś podgrzać na kuchni to zdejmowała właśnie te pierścienie i ten twój element by dno naczynia znajdowało sie nad paleniskiem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal7589 Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Wygląda to tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 OK DZIEKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Mnie się wdaje że jest to osłona na piastę od koła wozu żelazniaka" pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.