okaul Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Napisano 31 Sierpień 2007 ... w niedzielę, jak pogoda pozwoli, lecę swoim gratem z Zabreha do Piotrkowa (przez Ostrave i Katowice). Kurdę - jak ja nie lubię lądowac na betonowych pasach! Cholerny układ podwozia z tylnym kółkiem zapewnia mi niezapomniane emocje...W sobote 1 IX latam w polskich barwach na reko v czeskich Milostovicach - rzut beretem na zachód od Opavy. Jakby ktoś ze Sląska (i nie tylko) nie miał co robić - zapraszamy.pzdrwKubaPS Czyli od 7 IX razem z maszyną powinniśmy być do dyspozycji.
kloki Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 Kuba, czekamy na Ciebie w Tomaszowie 7 września. Z Piotrkowa masz rzut beretem, więc mam nadzieję, że weźmiesz polską stronę pod swoje skrzydła :) Inaczej chłopaki nie dadzą rady przeważającej sile wroga.Pozdrawiam.
d007 Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 W Milostovicach byłem 2 lata temu. Naprawdę impreza, która robi wrażenie. A pikujące lotnictwo to już tam tradycja :DDo tego pole inscenizacji jest ogromne a widownia musi się przesuwać razem z akcją. Warto też zobaczyć ogromne czeskie schrony, które były budowane przeciwko Polsce. Do zwiedzania udostępniony jest schron Trigonometr".Pozdrawiamd007
okaul Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Napisano 3 Wrzesień 2007 Dobra, sie udało, maszyna stoi w Piotkowie. Zgłaszajcie się kto chce żebym dla niego polatał. Zobaczymy co sie da dla Was zrobić.Milostovice -k...urde, w zyciu nie widziałem takiej ilości amunicji, tam chyba każdy miał strzelającą.Ciekawy pomysł z reko podzielona na dwi części: pierwszą bardziej prawdziwą (atak Freikorpsu) i drugą fikcyjna (atak WH i jego odparcie przs Czechów) Ja latałem w częsci fikcyjnej po złej" stronie, wspierając atakujących Niemców (w końcu to prawie Zaolzie -nie?). Tylko dlaczego prali do mnie tak Czesi i Niemcy??? ;-)Po wylądowaniu podjechałem tam samochodem i załapałem sie na Operację ostrawską" No no no... atak T34 i chyba SU152, równolegle do publiki tak 30 m zrobił wrażenie. Genialny pomysł z tym że publika stoi w poprzek frontu, mozna zajrzeć do okopów. Do zastosowania u nas.mam od cholery zdjęć, kilka na zachęte wrzucę po południu.A moze podeślę całość jakimu Adminowi coby Galerię zrobił? Warto...pzdrwKuba
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.